A Russian Blow Job.

Maart 17, 2013 in Uncategorized

A Russian Snow Job

Lees weer – maar dit het darem jou aandag gevang?

Hierdie is die storie van twee sussies, Nina en Anna. Hulle was lede van die verarmde tak van die Stroganov familie (franchise houers van die beroemde resep) van Moskou. ‘n Gewetenlose priester het hulle uit ‘n fortuin gedoen en arm agtergelaat – Die priester was Raspoetwee – ‘n vroeë voorganger van Raspoetien.

Die storie begin tydens die laaste klompie jare ná die sogenaamde Klein-Ystydperk van die laat middeleeue. Dit was vrek koud en vandag se klimatoloë sou voorspel het dat daar nooit weer ‘n somer gaan wees nie. Dat kinders nie ooit weer groen gras sal sal sien nie.

Maar ek dwaal af. Om ‘n lang storie kort te maak …

Die sussies se meer gegoede neefs en niggies het goeie onderwysers gehad en so allerhande nuttige wetenskaplike wetenswaardighede te wete gekom (Dis nie maklik om só baie wete in één sin in te pas nie, nè).

So leer hulle dan van Henri Poincaré (indien jy nie weet nie – die uitspraak so iets soos Hangghrie, daai gghr is die r die kom nie van after die voortande nie, ook nie van onder die kleintongetjie soos die Ovegbeggse bgei nie, maar hier van die middeltong as dit vibreer (hou jou in!) net onder die linkeroor – en rek maar daai ie aan die end lêkker lank uit. Die van is soos Pwankagghrry, daai gghr is die – maar jy het dit teen die tyd seker al?)

Maar ek dwaal af. Om ‘n lang storie kort te maak …

Een van Henri se stellings is die bekende Vlindereffek – die vlinder klap sy vlerke in die Amazone en veroorsaak ‘n sneeustorm in Moskou. Go figure, soos Al Capone graag gesê het as hy sy luitenante aansé om die dag se take te tel. Henri het selfs ‘n filmscript voorberei vir die dag as movies uitgevind word. And the rest is history. Jy het natuurlik die film gesien, dus jy weet hierdie is die heilige waarheid.

So vat die idee pos by die twee sussies – as hulle net by die Amazone kan uitkom en daai verdomde vlinder kan vang en terugbring Moskou toe! Laat hy híér sy vlerkies kom klap sodat daai ouens wat die on-line bookshop bedryf  `n sneeustorm of twee aan die bas kan voel!

Maar hoe gedaan om daar uit te kom, vroue van daardie tyd het nie loopbane gehad nie – het nie dieselfde onderrig as mans geniet nie. Trou was nie ‘n opsie nie want kom hulle nóóit weg nie.

Ná baie wik en weeg, begin hulle ‘n klein besigheidjie om mense se driveways van sneeu te bevry. Hulle adverteer as The Russian Snow Job, in Russies is dit vanselfsprekend Россия работой снег.

Werknemers kan hulle nie betaal nie, en moet self inspring. Veel geld maak hulle nie, en die sussies begin moedeloos raak. Tot, op ‘n dag, hulle kom sneeu skoffel by ‘n meer vermoënde Stroganov familie. Die dogter des huizes, Karen, kom agter die kap van byl van hierdie vreemde plan, en sy raak dadelik entoesiasties om deel te wees van die Groot Avontuur. Maar sneeuskoffel? Nevver as te nooit. No way José. Immer Nein, sagt das Fraülein.

Néé, sy sal Pappa oorreed. Kom julle maar môre oggend terug, dan begin ons beplan. So gesê, so gedaan.

Om ‘n lang storie kort te maak …

Na baie jare omswerwinge in Suid Amerika, kon hulle nooit iemand vind wat kon sê waar hierdie wondervlinder voorkom nie, niemand nie, njet, nada.

So keer drie teleurgestelde ou dametjies met leë hande terug in arms van Moeder Rusland. En hier kom die wêreldberoemde skrywer van hierdie sonderlinge verhaal te hore – ná vele onderhoude verskyn daar uiteindelik

Anna, Karen, Nina.
deur
Leon Toltsoi.

(Moenie hom met daardie ander groot skrywer – Leeu Tallstory – verwar nie!)

 

 

 

10 antwoorde op A Russian Blow Job.

 1. bruggie het gesê op Maart 17, 2013

  Het jy toe ooit verduidelik hoe die Russe in die koue geblowjob het ?

 2. tina10 het gesê op Maart 18, 2013

  hehehehe…eeeemmmmm …ok!

 3. adage het gesê op Maart 18, 2013

  Hahahaha *****

  Jy laat my hier dink aan Marina Lewycka se Short History of Tractors in The Ukraine

 4. *grin*

  Nice een!

 5. Blowjob in die sneeu is seker maar ‘n snowjob

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.