by

Ek wil ‘n Opskrif-Auntie word…

November 23, 2009 in Sonder kategorie

Elsa ‘n reisiger, oppad na die vernuwe Robbeneiland waar as almal ver is, en nie meer antwoord nie, is dit hoekom hierdie obsessie met ‘n swart vel lyk as elke Christelike land ‘n kerk op elke dorp het? (samestelling van voorblad BY van Beeld, 21 Nov 09)

 

Laatslaapers het tot Maandagoggend (om wakker te word?) terwyl ‘n vrou ‘n man verdink, maar het steeds g’n antwoord… (samestelling van Beeld hoofblad, 21 Nov 09)

 

Kernkrag-plan is op pad …Leeue-bydra tot SA toerismesktor terwyl Plattelanders “aftree-advies” benodig, maar die Minister wys egter verskeie uitdagins uit, tewyl die Rand-wiprit? (samestelling van Sake24 – Beeld, 21 Nov 09)

 

Pak ‘n mandjie vir ‘n piekniek…(die foto is egter die wenner hier!)…Die man is alleen, net met een glas en ‘n bottle bubbly en twee varkore? (sorry ek’s nie ‘n blomkenner nie)…Die mandjie is gevul met vyf piesangs, twee lemoene, twee halwe French-loaf en ‘n hele fokken pynappel!” (Doen Dit – Rapport, 22 Nov 09)

Ekke pleeg nie plagiaat nie…dit is openbare gedrukte nuus soos geneem uit die Rapport en Beeld om ‘n woorde-wonder-wêreld uit opskrifte aanleenlik op te tower en te wonder of almal soos ek op die ou-einde van die dag soos Alice in SA voel?

3 antwoorde op Ek wil ‘n Opskrif-Auntie word…

  1. Berwick het gesê op November 23, 2009

    Goeie punt oor die pynappel. 😉

  2. Skerp!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.