by

Blok(g)tyd

Julie 22, 2009 in Sonder kategorie

 O wee, Mense en veranderings is nou maar een maal nie maatjies nie. Gooi tegnologie en veral bulle (Taurus) op een gebruiksforum saam…en ’n globale moeder van assumption baar kuberkleintjies. Almal omtrent so by die twee jaar oud! Sonder beoefende geduld, beproewing, aanvaarding en ervaaring gaan ons nooit hierdie kleintjies groot kry nie.Ek lees so tussen die lyne deur dat daar heelwat mense is wat ’n drieling gehad het. Of dalk praat hulle regtig in repeat-mode? Wie weet, partykeer moet mens noodgedwonge woorde herhaal, herhaal, juis om die herhaling te beklemtoon!
Nou ja, ek het nie onnodig doeke omgeruil toe die baba nog geslaap het nie. Sien my blog werk 100%. Ek sal my blog op ’n blok sit en vir geduld dankie sê!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.