Hoop nie die kraaie gaap ooit weer so nie

warm klein

Met die dat dit so heerlik nat en koel is hier by ons, dink ek weer terug aan die bloedigwarm somer van 2015/16. Tydens daardie Desembervakansie het ons onsself in ‘n kampplek in Thabazimbi-(van alle plekke!)-omgewing bevind, want as gesoute kampeerders wat reeds elke seisoen getroef het, het ons gereken ook dié kampervaring sou heel aangenaam wees. Hoe dan nou anders op ‘n vyfster kampeerterrein met jou eie privaat badkamer en kombuisie?

Wat ‘n ontnugtering. Pleks van luilekker uitspan en net so af en toe iewers heen ry, moes ons elke oggend hier teen tienuur, wanneer die humeure wil-wil vlamvat, ons toevlug neem tot ons voertuig met sy lugverkoeler om die res van die dag noodgedwonge die omgewing plat te ry. Enigiets om tog net die ondraaglike hitte vry te spring. Nie eens een ou middagslapie was ons beskore nie.

As troos was die lieflike Marakele Nasionale Wildreservaat darem in die omtrek en die wild volop.

En anders as óns het die diere temperature van tot diep in die veertig heel waardig hanteer.

Moet sê, was dit nie vir daardie warmste somer in myseheugenis nie, sou ek seker nie hierdie jaar se koeler weer so waardeer het nie.

 

Los ’n antwoord.

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.