Jasmyn, jasmyn, my liefde vir jou is aan die kwyn

Vandag het ons gasverwarmer langs die TV amptelik plek gemaak vir die waaier. Nie dat die verwarmer hierdie winter vreeslik in gebruik was nie. Ook is die geurige jasmynblomme waarna eens gretig uitgesien was, se bloeitydperk nou haas verby. Anders as vorige jare se geleidelike oorgang van pienk na wit so tussen die lowergroen blare, het die pienk botsels die keer aanhou opkrop en op die ou end in ‘n soortvan wit ontploffing opgeëindig. Bietjie van ‘n anti-klimaks aangesien die kleurvolle tussenstadium van bitter korte duur was en die eindresultaat op ‘n manier ‘n vaal wintergevoel aangewakker het.

Ek het nietemin foto’s geneem en hier en daar ook blatant gekroek.

Creative Control Mode - Expressive

Creative Control Mode – Expressive

Creative Control Mode - Impressive Art

Creative Control Mode – Impressive Art

Inderwaarheid maar aan die vaal kant. Selfs die groen van die blare word heeltemal deur die wit oordonder.

Panorama Shot Mode

Panorama Shot Mode

 

Só het dit verlede jaar gelyk:

12 Augustus 2015

Dalk is die lentedemper in my gemoed te wyte aan die feit dat ek dié keer nie heeltemal so reikhalsend na die nuwe seisoen uitgesien het nie. Nie met ‘n moontlike herhaling van verlede somer se bloedige hitte in die vooruitsig nie.

Op ‘n ligter noot :

 

Los ’n antwoord.

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.