Sal jy my asseblief onthou??

Februarie 10, 2013 in Uncategorized

Wanneer jy aan my dink, kan ek vra dat jy my onthou waar ek vir jou kos maak en bestanddele oor die hele kombuis rond gooi? Kan jy onthou dat ek so gelukkig was wanneer dit reg geproe het vir jou. Wanneer jy aan my dink, sal jy dink aan my blom koppies, die meel op my rok, hoe ek kaalvoet in die kombuis rond gedans het, en sal jy vergeet van die keer toe ons baklei het oor ons nie kon besluit waar om aandete te kry nie? Sal jy my so onthou en my so vergeet?

 

Wanneer jy aan my dink, sal jy dink aan hoe lief vir musiek ek is? Hoe ek altyd die radio of rekenaar, of plate speler aangehad het. Sal jy al die kere onthou wat ek saam met jou kitaar gesing het asof môre nie weer sou kom nie, en sal jy vergeet hoe my sigarette soms my stem weg geneem het? Sal jy dink aan die kere wat ek op al die verkeerdste plekke my lyf begin rondswaai het, hoe ek ritme gehou het van note met my vingers op jou been. Sal jy onthou hoe dom ek was met my eie kitaar maar so graag wou probeer het net sodat ek kon deel hê aan musiek maak.

 

Wanneer jy iemand hoor lag, sal jy my ook hoor lag, my weer sien glimlag? Sal jy onthou hoe jy die sterre in my oë laat dans het, en hoe snaaks jou grappies vir my was. Sal jy onthou hoe ons mekaar verstaan het wanneer niemand anders die woorde tussen die lyne raak gelees het nie? Sal jy onthou hoe gelukkig ek jou gemaak het, hoe gelukkig jy my gemaak het, en sal jy van al my trane vergeet? Sal jy onthou hoe ek my lip kon kou. Hoe my oë na die vloer sou dwaal of na die regterkanse kant van die dak wanneer ek geglimlag het van moedeloos raak. Sal jy onthou hoe jy my altyd kon troos, my weer kon laat beter voel, en hoe ek net myself by jou kon wees. Sal jy onthou van al die kere wat ek na jou gehardloop het as ek nie meer geweet het waarheen nie, en sal jy vergeet hoe ek nou weghardloop van jou?

 

Wanneer jy aan my dink, sal jy onthou hoe sag ek jou soms sou soen. My lippe gevul met liefde teen jou wang, jou kaak en jou mondhoeke. Sal jy onthou hoe my hand in joune gevoel het, en onthou hoe jy my in jou arms sou toevou. Sal jy dink aan die kere wat jy my met jou hart lief gehad het en vergeet van toe jou kop besluit het dit is tyd om my te groet? Sal jy onthou van skoenlappers, pienk tandeborsels, en my logitec muis? Sal jy onthou van wit boordjie misdade, niel caFrey, en oros in coke glase? Sal jy vergeet van Vishoek en liewer onthou van Paternoster, van Gordonsbaai, van vas gedruk word in winkels en van my blou oë wat vir jou lag. Sal jy onthou van rond dwaal in die waterfront, liggies kyk van langs die berg, en drive thru by Mc Donalds? Sal jy onthou van rustig wees, van onstuimig wees, maar meeste dat ek by jou kon wèès? Sal jy onthou hoe ek die eerste keer vir jou gesê het ek het jou lief, en vergeet van die eerste keer wat ek jou uit my lewe uit gewens het? Sal jy onthou van my… voor jy my vergeet?

1 antwoord op Sal jy my asseblief onthou??

  1. Latino het gesê op Februarie 10, 2013

    Roerend. Hoekom gebeur sulke dinge?

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.