Die nuwe Hakke

November 23, 2012 in Uncategorized

Na ‘n jaar van liefdadigheidswerk en kinders oppas brand ek om weer te begin werk in die wonder wêreld van mode. Ek begin op 9 Janurie by ‘n ontwerper in Parys, VRYSTAAT, en kan nie wag om weer omring te wees met alles wat mooi is nie. Daarom, gister, bel ek vir Karin vriendin en laat weet haar ek kort ‘n paar hemel-hoë hakke voor die dag verby is sodat ek weer in beheer kan voel van my lewe.Tussen my en haar oë vind ek toe ‘n paar en hulle is net lieflik!

Ek trek hulle gisteraand dadelik aan toe ek tuis kom en begin regmaak vir my aand uit saam met vriende. Oral klik-klak ek deur my huis op soek na my grimering, na my rekenaar om die klank harder te stel, na die sitkamer om my pragtige skoene vir my huis-maat te gaan wys. Dis so mooi! Heelaand is ek bewus van die selfvertroue wat my skoene vir my gee. My bene voel assof hul nooit ophou nie, en waneer ek loop het ek ‘n ekstra swaai in my boud. Na die aand trek ek hul liefdevol uit en stal hul op die kombuis stoel uit trwyl ek met my geselsery aangaan. “Dankie skoene! ek is so bly ek het julle ontmoed!”

Vanoggend is ek soos ‘n verliefde meisie wat nie genoeg van ‘n nuut-gevonde liefde kan kry nie. Voor ek by die deur uithardloop werk toe stop ek eers by die stoel, tel my skoene meer versigtig af as wat ek my kinders optel, en gly hulle dan aan my voete. My dag het met ‘n hoogtepunt begin.

Toe kom die moeilikheid. My kinders het speletjies-dag, en anders as gewoonlik is dit nie ok as ek net in die kar vir hul sit en wag nie. Ek moet hul tas in die klas gaan soek, dan terug gaan rugbyveld toe, daarna in die ry gaan staan vir kaartjies, en waneer ek daarmee klaar is langs die rugby veld gaan staan en kyk hoe luds vir 5 minute springkateel spring. My baas bel en vra of ek nie gou Miek se roomyskoek kan gaan optel by Milky Lane nie. Ek hardloop deur die sentrum en vinnig weer terug kar toe want die koek mag nie langer as 25 minute uit ‘n vrieskas wees nie. Daarna is dit weer terug skool toe net om oor die hele skoolgrond te loop opsoek na die 6 kinders wat almal moet saamry. Net sodra jy die laaste een gekry het, het die eerste een besluit om weer af te dwaal.

Nou sit ek hier by die rekenaar. Die skoene uitgeskop en my voete op die bank.

HEERLIK!!

Ek sal maar moet begin oefen, want hierdie skoene is nie vir sissies nie hoor!

2 antwoorde op Die nuwe Hakke

  1. tina10 het gesê op November 23, 2012

    Aha dan kan jy vir Blikskottel gaan opsoek.
    Hoop die koek was darem nog ok?

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.