Greenpark

November 12, 2012 in Uncategorized

Ek sit so paar dae terug in die plakkerskamp waar ek werk en my hart wil breek. Oor ‘n paar weke moet ek di ekaap agterlaat en sk en pak vrystaat toe trek. Ek het dit self gekies, maar my hart is steeds seer. Hier is baie dinge in die Kaap wat ek gaan mis, maar hierdie stof paaie tussen die blik-huisies gaan verseker een van die moeilikste plekke wees om te groet. dit is al meer as 5 jaar vandat ek hier begin betrokke raak het en vir die van julle wat my ken weet ek maak moeilik ‘n commitment wat solank hou.

Hier ek ek ‘n plek gevind waar ek my hardseer kon kom weg werk en weer kon kom onthou waarom ek noooit kan ophou dankbaar wees nie. Hier het ek nederig gebly, vriende gemaak, en lewens aanskou wat gemaak het dat ek die lewe nooit weer dieslefde sal sien nie. Soms was dit regtig moeilik, is nog steeds, maar daar is soveel goed wat hier uit gekom het dat ek dit more weer sal deurmaak. Hier het ek regtig groot geword.

Alhoewel ek myslef belowe het dat ek nooit my Blog sal gebruik vir die Plakkerskamp nie, sit ek nou vandag hier en gaan die volgende pos. Dit is ‘n brief wat ek uit gestuur het vir mense wat my gereeld help met my projekte hier, en ek vra dat as iemand dit dalk sou oorweeg om betrokke te raak, kontak my asb. almal se klein bydraes maak op die einde dat ‘n projek werk, en daarom vra ek uit die diepte van my hart almal se hulp. veral dan omdat ek ook totsiens sê vir my harts-huis met hierdie projek.  Hoop ek hoor van jou, Groete, Sonnet

 

Hey daar almal vir wie ek so gereeld met Greenprk se stories pla.
 
Die jaar staan einde se kant toe en ek wil hierdie jaar graag weer partydjie hou vir Greenpark se inwoners. Hierdie is my laaste Geerpark projek voor ek weg trek so dit is ook my afskeid van ‘n plek wat oor die jare vir my ‘n tuiste geword het. Daarom wil ek jou graag vra om vir oulaas jul harte oop te maak vir die mense van die arm gemeenskap.
 
Ek en Tannie Elsabe beoog twee partydjies. Een vir ons kleuterskool, en een vir die Bejaardes van Greenpark.
 
Vir die kleuterskool partydjie benodig ek 35 lekkergoed pakkies, en 35 geskenke. As jy sou belangstel om hiermee te help, laat weet my asb. Dan kan of vir jou vra om vir my 35 van ‘n spesifieke lekker te skenk soos koeldrank sakkies, tjippies, loslekkers, of so voorts. Ek kan ook ‘n kind aan jou toeken waarvoor jy dan ‘n geskenk pakkie sal kan opmaak. As jy hulp nodig het met wat om vir ‘n kind te koop, en het natuurlik baie voorstelle.
 
Vir die tweede partydjie vir die bejaardes beoog ons om 40 inwoners wat al aan die verkeerde kant van 65 is met ‘n bus blouberg strand toe te neem. Hier gaan ons vir hulle middag ete braai en vir hul elk ‘n kos pakkie gee. so ‘n pakkie bestaan uit die volgende items:
 
1 x pakkie stamp mielies
1 x pakkie sop bone
1 x klein pakkie rys
1 x klein blikkie koffie
1 x pakkie tee
1 x klein pakkie suiker
melkpoeier
1 x blikkie boeliebief
1 x sardiens in tamatiesous
1 x klein botteltjie kookolie
1 x pakkie sout
1 pakkie soya mince
24 x beef blokkies
1 x klein pakkie mielie meel
5 x pakkies pers gis
1 x 500g koekmeel
1 x blikkie baked beans
1 x blikkie konfyt
 
As jy bereid sal wees om hiermee te help, laat weet my asb. Ons verkies dat ‘n skenker liewers een item uit koop liewer as om ‘n pakkie op te maak. So verseker ons dat elkeen se pakkie dan die slefde lyk.
 
Dan wil ek ook graag vir elkeen wat so gereeld gehelp het hierdie jaar verskriklik baie dankie sê. Dit was ‘n besonderse moeilike jaar in Greenpark, maar met almal se hulp kon ons ook ‘n verskil maak daar. Julle vriendskap met die gemeenskap word opreg waardeer en die uitnodiging vir ‘n kuier in Greenpark staan steeds.
 
Hoop dit gaan goed, en dat ek gou van julle sal hoor. BAIE DANKIE SOLANK!!
 
Liefde, Sonnet”

2 antwoorde op Greenpark

  1. Lekker projekte… ja mens se hart is maar seer, maar mens moet mos maar aanbeweeg.

  2. Ek wil graag ‘n kontant bydrae maak, Sonnet. Inbox my met die nodige..

    ok?

    Ek hoop jy gaan breedvoerig uitbrei oor hoekom jy die Kaap gaan verlaat.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.