Dink aan my

Desember 13, 2011 in Sonder kategorie

Dink aan my

Waneer jy haar teen jou bors druk

En soen

Dink aan my

As jy haar troos

Of vir haar liefde gee

Dit wat eers vir my bedoel was

Dit wat jy weet my hart na smag

Waneer ek in my kamer lê

En aan jou dink

Gloei my oranje en groen hart

Want ek wag vir jou

Om terug te keer van jou reis

En om weer aan my te dink

Waneer jy haar lief het…

Dink aan my

Liefde van my hart

2 antwoorde op Dink aan my

  1. Hierdie laat so ‘n soet-suur smaak in my mond.
    Soet vir die mooi geskryf, en suur & bitter vir die seer.
    xxx

  2. Outstanding work my dear friend! I am just not comfortable with “Want ek wag vir you”. The show must go on my friend. You should not take a person back or wait for him that caused you so much pain and anxiety. Nothing is going to change until you detach from the past and start living in the now. (Please ignore this message if it is not applicable on you) Wishign you a wonderful day!

    Rene

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.