Vir AndrEE

Julie 14, 2011 in Sonder kategorie

Vriendin. Jy moet my vandag sien. Ek sit hier in my kamer, stok-siel-alleen in die huis. Ek het ‘n serp om my kop gedraai soos die Xhosa mamma’s in die plakkerskamp my gewys het hoe. Ek het so lelike denim kortbroek aan wat ‘n rek band het, en so uitgewaste swart trui. Aan my voete het ek natuurlik rooi–hoë-hakke. Met rooi lipstif. Ai AndrEE. Ek verlang so baie na jou die laaste tyd. Nie asof ons mekaar so vreeslik baie gesien het toe jy nog hier was nie, maar ek het geweet jy is altyd om die draai.

Terwyl ek so sit in my lelike klere en wag vir my rooi lipstif om my op te cheer, wonder ek wat jy sou gesê het as jy hier was. As jy ‘n moeilike dag gehad het sou jy na my stories geluister het en net so elke nou en dan“ja” gegaan het terwyl daar ander dinge in jou kop sou aangaan.Dan frons jy so.  Ek sou natuurlik in die agtergrond aan babel want as ek nie genoeg praat nie, sal ek sommer verstop wees. Soos party mense is as hul te veel piesangs eet. Jy weet mos.

As jy in ‘n besige fase was sou jy al jou aandag vir my gee, vir so paar minute geluister het, en dan vir my gesê het. “Soek jy nog steeds na jouself? “/ “ jy voel al oud van ons op hoërskool gekom het.”/”Ai Sonnet”

Ek hoor jou sommer.

As jy in ‘n simple bui was, sou jy net gegiggel het, en my aan gesteek het. Jy sou my laat vergeet het oor wat dit okal is waaroor ek alweer met myself baklei, en dan sou ons saam lag oor ek so melodramaties kan wees.

Melodramaties. Jy het my daai word in standard 7 geleer. Toe ek heeltemal raadop was oor ek met een ou uitgegaan het, maar eintlik verlief was op sy broer. snaaks hoe die lewe nooit regtig verander nie.

Nou is jy nie hier nie. Jy is nie eers om die draai nie, en ek mis jou. Ek het nodig om jou te hoor giggel, en ek het nodig dat jy vir my sê ek dink alweer te veel oor te min. Dat ek al weer besig is om my lewe vir myself te kompliseer.Want weet jy. Ek baklei al weer met myself. En al vir wie ons al ooit geluister het was vir jou.

Ja vriendin. Hierdie melodramatiese brief is vir jou. Oor ek jou so innig lief het, en so baie na jou verlang!

1 antwoord op Vir AndrEE

  1. niks so kosbaar soos ‘n ware vriendin

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.