Twee weke later…

Julie 10, 2011 in Sonder kategorie

Ek peins dikwels oor die gedagte dat mens se lewe binne ‘n oogwink drastie kan verander. Dit gebeur waneer ek ‘n ongewensde sms kry, en my gemoed bomelakiesie slaan. Waneer ek my hand met die strykyster brand en besef dat toe ek gister na my hande gekyk het, dit die laaste keer was wat ek dit sonder ‘n letsel sou sien. Partykeer waneer ek vir my buddies in die begraafplaas gaan kuier en weer vir elk ‘n paar minute van onthou gee.

Tog verander ons lewe ook “ondrasties” met ‘n miljoen oogwinke.

Ek was twee weke laas op my blog. Deels omdat ek self wou kyk hoe lank ek sonder my rekenaar kan klaarkom, en deels oor ek die laaste week in die wildtuin was. (nee, ek het nie ‘n laptop nie.)

Nou dat ek hier sit, dink ek aan al die dinge wat gebeur het vandat ek laas geskryf het. Ek herroep oomblikke waar ek in derde persoon ‘n storie in my kop vertel het, en hoe my vingers gejeuk het om te skryf. In ‘n paar miljoen oomblikke het my lewe nie drasties verander nie, maar ek het ongelooflike herhinderinge opgebou. Daarom los ek vanaand slegs die inhoudsopgawe vir al die dinge waaroor ek in die volgende twee weke gaan skryf:

Die drie generasie Roadtrip

Ninja Ice cream

gesins traveling

die alleen journey

brownies

tegnologie

my ouma

rook

Almal wil ‘n huisie by die see hê

More aand sal ek met my toer deur my herhinderinge begin. terug gaan na die onthou en elke oomblik deel wat ek vir iemand moet vertel.

tot later dan!!

Sonnet

 

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.