Met my pantoffels in Musica

April 26, 2011 in Sonder kategorie

So, ek is duidelik ‘n Student op vakansie. Nie dat ek nie take het om klaar te maak nie maar what ever; ek hou vakansie. Gister besluit ek toe dat daar nooit tyd is om na die bioskoop toe te gaan nie, en hierdie is die idiale geleentheid.

 

Staan toe op van agter my rekenaar, sommer net so in my self geskepde kortbroek, pantoffels, en met vuil hare. (hierdie is ‘n groot sonde vir ‘n finale jaar mode-ontwerp student)Ek klim in my kar en ry na die naaste bioskoop in Parrow Mall. Nou is die eerste vraag natuurlik: wat om te kyk? ‘n Romantic-Comedy is altyd ‘n veilige keuse. Die volgende vertoning begin eers oor twee ure en ek is dadelik vies vir myself dat ek nie die 5 sekondes ekstra geneem het om dit op die internet na te slaan nie. Maar hier is ek nou.

 

Volgende vraag: Wat sal ek nou maak met twee ure om te mors? Ek is aleen in ‘n winkelsentrum met pantoffels sonder grimering, op ‘n publieke vakansiedag, nadat ek vir my ‘n enkelfliek kaartjie gekoop het. Mr price sal my uitjaag nes daai mense met arme Vivviene gemaak het in Pretty Women en, ek kan voel hoe mense vir my kyk en dink : “en jy wonder hoekom jy aleen kom fliek???”

 

hmmm…Musica dan.

  

In Musica kies ek vir my ‘n paar van my gunsteling laserskywe uit en beweeg na die oorfone. Dis toe wat hierdie wonderlike ding met my gebeur. Ek vergeet van my pantoffels en besef dat meeste mense om my is hopeloos te besig met hul eie lewens om hoegenaamd agter te kom dat ek op my eie kom fliek het. Terwyl Manfred Mann se Do Wah Diddy Diddy die klanke van die buite wêreld om my laat verdwyn begin ek na die mense om my kyk.

 

Party net so aleen soos ek en ander raas met hul kinders. By die Hip Hop section is daar ‘n jong kêrel en nooi wat obviously op hul eerste date is.Ek wil sommer begin saam sing “There she was just walking down the street” maar besef dit mag mense dalk laat begin wonder oor my.

 

As troos prys begin tap ek maar my voet, en swaai my skouers effens op die ritme van die musiek wat die ander mense om my nie kan hoor nie…en ek kyk vir hulle,sonder om te judge.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.