weeklikse tema – Lig

Januarie 11, 2014 in Uncategorized

@tina10 , ek het gedink ek sal gaan en spesiale foto’s vir hierdie tema neem.  Nou nog nie daarby uitgekom nie, en dink ook nie ek gaan sommer tyd kry nie.  Daarom begin ek met die herplaas van  ‘n ou foto wat vir my besondere sentiment inhou

interlaken

Februarie 2012  Interlaken Switaerland

son oor see

Februarie 2013 Atlantic Drive Suid-Afrika

Die volgende ene het ek geneem kort voordat ek destyds weer permanent terug Suid-Aafrika gekom het.  Dit was laatmiddag (so tussen 4 en 5 nm)  en ons was reeds oppad stasie toe om die trein terug na ons blyplek te haal, toe ons net vinnig hier aangegaan het.  Binne was die mense besig om ‘n Kerstablo aan te bied. Dit was vir my prentjie mooi

st T kerk

Sint-Truiden Desember 2012

Die laaste ene is iemand anders se foto maar ek het haar naam vergeet so ek kan nie eers hier vir haar die nodige erkenning gee nie.

geleende foto

oude markplein Leuven

 

 

13 antwoorde op weeklikse tema – Lig

  1. Besonderse foto’s veral die kerkie!

  2. tina10 het gesê op Januarie 11, 2014

    Mooi! Dis regtig mooi foto’s

  3. vega het gesê op Januarie 11, 2014

    Die laaste twee lyk soos Thomas Kinkade skilderye.

  4. Sprokiesmooi! Ek hou veral van die laaste een!

  5. Kerskaartjie mooi!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.