Weeklikste tema : TROETELDIERE 2

November 28, 2013 in Uncategorized

Vega vertel van haar kleinseuntjie wat die wedervarings van speelgoed dinos op die rekenaar volg.

Dis nie presies dieselfde nie maar dit het my laat onthou van ‘n ander tipe van troeteldier uit my kinders se kleintyddae wat die wêreld met ‘n storm getref het. Wie van julle onthou dit nog? Die digitale troeteldiertjies genaamd tamagotchi. Die onderwysers het hulle naderhand by die skool verbied omdat die goed die kinders se aandag so afgetrek het.

Ek het die foto op die internet gaan uitsnuffel

 

tamagotchi

https://www.google.co.za/search?q=tamagotchi&client=firefox-a&hs=9Qe&rls=org.mozilla:en-GB:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4waXUv3ZJobsswbs8YHYCA&ved=0CDkQsAQ&biw=1366&bih=638

@tina10

18 antwoorde op Weeklikste tema : TROETELDIERE 2

 1. tina10 het gesê op November 28, 2013

  Jjjjjjaaaa hulle was al te oulik. Vandag se kinders mis uit. Onthou jy die slammers in die tjips pakkies!

 2. 🙂 Ek het op ‘n kol, baie lank gelede, ‘n “pet rock” gehad waarvoor ek baie lief was . Hy het ingebed gele^ in ‘n hopie sagte strooi in ‘n klein dennehoutkissie en het ‘n blou strikkie om gehad en het net soos ‘n gladde Oranjerivierspoelklippie gelyk. Ek kan regtig nie onthou wanneer en waar en onder watter omstandighede ek hom toe langs die pad verloor het nie …

 3. Dis vir my nuut rerig nog nooit daarvan gehoor nie.

 4. Ek onthou. Baie ouers moes die goedjies in skooltyd “babysit”

 5. vega het gesê op November 28, 2013

  Ek onthou hulle. My kleinseun volg nie die dinosourusse op die rekenaar nie. Die hele idee is om weg te kom van die rekenaar. Sy ma en pa pak elke aand die speelgoed dinosourusse op ‘n nuwe manier uit. Wanner hy opstaan sien hy die hele toneel in die kombuis of badkamer, op die stoep of in sy eie kamer.

  • @avega
   O dit klink nou baie ouliker as wat ek dit oorspronklik verstaan het. Ek het gedink daar is elke dag nuwe foto op daardie website wat jy gegee het waarna hulle dan gekyk en bespreek het

 6. Ek onthou die goed!

  Ek wonder net hoekom ek nooit een gehad het nie?

 7. Ja,die goedjies moes mos gevoer word,droog gemaak eord nes babas.As hulle nie versog is nie,het hulle doodgegaan.’n Baie plastiek manier om kinders verantwoordelikheid te leer..nogal oulik gewees.

 8. Joe,verskoon al die spelfoute..’n tamagotchi het my beetgehad!

 9. Onthou hulle – My kinders was bietjie groot, as ek reg onthou,

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.