Hoe kort die stonde…

Januarie 1, 2011 in Sonder kategorie

 1. … van die liefde. Laas jaar speel Vroukie Love is Tender toe ek moer strip vir die buurman. Vanjaar is dit ‘n ander storie, in die trant van Tchaikovsky se 1812 Overture, daai een met die baie kanonne. Dit alles omdat ek op die dak klim en deur my 2010 vuvuzela vir Buurman skreeu hy is ‘n poepol toe hy sy geheime cache krekkers uithaal, nadat vrede op aarde reeds neergedaal het. Die bliksem. Toe rig hy sy sky rockets op my toe ek soos Fiddler on the Roof dans om my balans op die nok van die dak te behou. Ek dink egter die groot onenigheid het begin toe ek terug in die huis aanmerkings begin maak het oor Andre Rieu en sy vool. Hy was op TV besig om Vroukie te vermaak met sy vool. Toe sê ek Kurt Darren is net so goed al sing hy sonder sy vool. Toe strip Vroukie se moer. Gelukkig slaap die honde vanaand in die huis as gevolg van Buurman se krekker skietery. Nou is daar meer plek in die hondehok vir my.
 2. Nog net 364 dae!!

(Letterdash het die syfertjies ingesit–dit beteken fokol)

18 antwoorde op Hoe kort die stonde…

 1. louisna het gesê op Januarie 1, 2011

  “al sing hy sonder sy vool.” Is dit ‘n Freudian slip lewies?

 2. katrina het gesê op Januarie 1, 2011

  Nog nooit Andre Rieu se vool gesien nie, ag ek bedoel, gehoor nie.

 3. louisna het gesê op Januarie 1, 2011

  Skerp

 4. Trakie het gesê op Januarie 1, 2011

  Lekker knus slaap! En as jy die vooltjies hool, is daar nog net 363 slapies ool.

 5. pasella het gesê op Januarie 1, 2011

  Is dit ‘n hipotetiese vraag Ouboet? (!)

 6. pasella het gesê op Januarie 1, 2011

  Kan maar net saam met Ouboet stem!

 7. pasella het gesê op Januarie 1, 2011

  Mole mole mole!!!

 8. Letterdash help jou die dae aftel.
  ek het ook vir Andrè Rieu toegelaat om my te behaag.

 9. pasella het gesê op Januarie 1, 2011

  hehehe! Met daai sagkense streel oor sy vIool?

 10. Dis jammer mens kan nie jou bure kies nie!

 11. TS het gesê op Januarie 2, 2011

  siestog … nie dat ek weet vir wie om jammer te wees nie

 12. pasella het gesê op Januarie 2, 2011

  Sonde met die bure. Maar dan dink ek watse soort buurman is ek vir hulle!

 13. pasella het gesê op Januarie 2, 2011

  More Thomas!

 14. pasella het gesê op Januarie 2, 2011

  Is maar net so ‘n ligte konsternasietjie hierso!

 15. pasella het gesê op Januarie 2, 2011

  Hi Eavan! Die dog box loop nie juis oor van luuksheid nie!

 16. pasella het gesê op Januarie 2, 2011

  dankie Tronkie.Elke bietjie simpatie help!

 17. pasella het gesê op Januarie 2, 2011

  Hallo Therina!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.