Vanaand of nooit

April 14, 2010 in Sonder kategorie

Vroukie is op pad terug, so pas ge – sms sy en haar kollegas is in die dorp, eers kantoor toe om af te pak want die huur-kombi moet terug.

 

As verrassing het ek vanaand ‘n kerrierige hoender op die stoof, so ‘n bredierige affêre, lyk dit my, die keer volgens ‘n resep, gekry agter op ‘n Knorrox-boksie. Hier kan nie fout gaan nie, ek het die resep noukeurig nagevolg. Die boksie het wel bietjie nat geword in die hoenderstok maar die resep is nog leesbaar.

 

Ek het ook ‘n bottel lekker rooiwyn gekry by Checkers, Tall Horse Shiraz, ‘n beskeie wyntjie, sonder enig grootdoenerigheid, maar wat kop en skouers (Tall Horse nê) bokant sy prysgenote uitstaan, die plonkdrinker se Cabernet Sauvignon. Shirax is my gunsteling, daardie kruidagtige geur van varsgekneusde gras wat die gedagtes meevoer na ‘n mistige landskap tussen die…

 

O fok, wat brand so?!

 

3 antwoorde op Vanaand of nooit

  1. 🙂 !!

  2. pasella het gesê op April 15, 2010

    More Thomas!

  3. pasella het gesê op April 15, 2010

    Nee wat, eind goed alles goed! was nie eens nodig om die brandweer uit te roep nie.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.