Seil slang, seil!

Februarie 3, 2009 in Sonder kategorie

Ek sit so en dink oor die werk wat ek doen in ‘n omgewing waar werksprosedures byna daagliks verander en kommunikasie so te sê nie bestaan nie, en die beeld van ‘n slang wat oor ‘n pad seil kom by my op. Ek is die slang, en dis my werk om oor die pad te seil. maar nes ek op spoed is, kom ‘n klonkie met ‘n stok en moer my plat. Dan begin ek maar weer, net om weer gemoer te word. Hoeveel keer kan ‘n ou gemoer word voordat jy besluit: Tot hiertoe en nie verder nie!

13 antwoorde op Seil slang, seil!

 1. Berwick het gesê op Februarie 3, 2009

  Sal dit help om te pik?

 2. Seil vinniger Lewies! Seil so vinnig soos ‘n mamba. En as een jou weer slat, …..sssssss

 3. tronkie het gesê op Februarie 3, 2009

  Ja lewies – ‘n hond of ‘n slang ook laat hom net ‘n paar keer slaan en dan raak hulle moerig – pik hulle soos jy vir Chris Barnard gepik het – hulle sal 2x dink dan.

 4. pasella het gesê op Februarie 3, 2009

  Hi Berwick, lyk my ek is op pad om dit tre doen!

 5. pasella het gesê op Februarie 3, 2009

  Goeie raad, Joanna!

 6. pasella het gesê op Februarie 3, 2009

  Net so, Tronkie!

 7. pasella het gesê op Februarie 3, 2009

  Ek dodge en dive hulle Maankind, maar hulle peul agter elke bossie uit!

 8. Ou-Top het gesê op Februarie 3, 2009

  Moet nooit pik nie, jy word betaal om te seil; nou moet jy nog leer om te duck en dive. Wanneer jy die dag kan seil en duck en dive sonder om te pik, kom jy by die moeilikste deel; om te leer gatkruip en laastens om korrup te wees. As jy vir die staat werk, sal jy dan pas die hoogste trap bereik het; die volmaakte staatsamptenaar. As jy nie vir die Staat werk nie, sal jy dan al naby die tronk se deure rond seil. Voorspoed ou vriend.

 9. pasella het gesê op Februarie 4, 2009

  Hi Ou Top, lyk my jy ken die speelveld!

 10. aixo het gesê op Februarie 9, 2009

  ek seg pik elke donner met ‘n stok

 11. Hi Pruim, hierdie slang is nou erg de moer in–hy kook gif!

 12. Jou deskripsie is presies hoe ek op die oomblik by my werk voel…
  Dankie vir jou inloer daar by my 🙂

  *Kat

 13. Hi Kitterkat, dankie vir die inloer!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.