by

Ek hou van hierdie Brin Ou!

Augustus 5, 2011 in Sonder kategorie

It’s how creativity works. Especially in humans. For every good idea, ten thousand idiotic ones must first be posed, sifted, tried out, and discarded. A mind that’s afraid to toy with the ridiculous will never come up with the brilliantly original.

David Brin

4 antwoorde op Ek hou van hierdie Brin Ou!

  1. TS het gesê op Augustus 5, 2011

    Net so…

  2. abrham het gesê op Augustus 5, 2011

    toy soos in speel

  3. lora2me het gesê op Augustus 5, 2011

    Volpunte vir hierdie een, Palomino! Daar is nie ‘n wetenskaplike wat nie al ‘n paar keer sy lab amper opgeblaas het voor hy die regte mengsel kon kry nie … of ‘n pottebakker wat duisende floppies vol vetplantjies in sy tuin het nie. Lekker skilder en teken!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.