by

Petrus

September 10, 2010 in Sonder kategorie

Wonderlik om te dink dat dit dieselfde Petrus was wat Jesus drie maal verloon het uit vrees vir die Joodse raad, ook vir Jesus verdedig het met vrymoedigheid voor dieselfde raad en hulle aangekla het dat hulle Jesus onskuldig vermoor het. Toe ek so bietjie heiroor gedink het en besef het dat Die Heilige Gees al die Simon uit Petrus uit gehaal en hom regtig gedoop het in die die rots waarop die Christen gemeente gebou is.Regtig daardie profetiese woorde van Jesus laat manifesteer het, toe Simon dood gegaan het(in vlees) het Petrus opgestaan.Vreesloos, en standvastig en doelgerig.Wow!Hy het opgestaan in sy roeping, en homself gesien soos Jesus hom gesien het.En gewandel in koninkryksbeginsels en vreesloos vir die dood vir Jesus gelewe.Hy het gestap in die voetspore van sy Meester, want hy was nou ‘n geesmens nie meer ‘n vleesmens nie.

Ek bid in die Naam van Jesus Christus dat ek myself sal kan sien soos Jesus, dat ek ook in my roeping sal opstaan en vreesloos sal stap in die koningkryksbeginsels en my vleesmens sal kruisig saam met Jesus en opstaan uit die dood , gedoop in Jesus Naam en as Geesmens. Vreesloos vir Jesus sal verdedig en dieselfde vrymoedigheid as Jesus sal ontwikkel deur die krag van die Heilige Gees.’n Rots vir die om my en ‘n getuie van wat was en wat is  en wat sal wees.

Ek bid dat die krag van die Heilige Gees weer oor ons sal kom soos vuurtonge en dat almal die krag van God sal beleef.Ek bid dat ons deel daarvan sal wees en nie toeskouers nie en ek bid dat niks en niemand in die pad van die God se krag  sal kom nie.Ek bid vir die wat oe het sal sien en die wat ore het sal hoor en ek bid dat Ons Liewe Vader almagtig sy kinders sal roep…sagies en teer is die roepstem van Jesus, Hy roep vir jou en vir my…Hy staan en wag by die deur van ons harte…Hy roep vir jou en vir my.Maak oop daardie deur en en ontvang die lewende God en ervaar Sy lewe opstaan in jou.Maak oop jou hart, sluit jou oop vir genesing, vir troos, vir raad en vir leiding. Maak oop vir ‘n nuwe lewe.’n nuwe mens….maak oop dat Jesus jou op die regte plek kan kry …ontvang die vuur, moenie val daarin.

1 antwoord op Petrus

  1. Sjoe, nou het jy my gebless met hd skrywe

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.