by

Eva

September 3, 2010 in Sonder kategorie

Ek is vanoggend verwonderd oor hoe ek eintlik al die jare vir Eva en Delilla as een gesien het. Verleidsters en diewe van God se voorsiening aan ons.Ek het so gesoek na myself die afgelope jaar en verskeie boeke gelees en een twee drie…blok myself.

Is dit nie wonderlik hoe ons weghardloop van die Eva sindroom nie.Ons wil so erg net nie soos Eva wees nie.En tog het Eva net een fout gemaak.

Sy was die oorspronklike skepping van die vrou. Die bloudruk van ons diepste wese .Die gekose vrou, self gemaak deur God. En tog omdat sy een oordeelsfout gemaak het, het ek haar verdoem en aan haar gedink as die slang self.

Tog is dit duidelik dat sy net verlei is deur satan, soos ons daagliks doen en daagliks vaal om sy sluheid te onderskei met God se Wil. Hoe dikwels het ek al die appels geeet van daai vervloekte boom. Hoe dikwls het ek hulle al uitgedeel en ‘n geestelike stropie daaroor gegooi.

Tog sukkel ek elke dag om net uit te vind wat God se wil vir my is en loop met my vyeblare rond in vrees dat God my sal sien waar ek besig is en waaraan ek dink en hoe ek voel. Ek het die slang in baie van my vrugte gesien en net weer gehoop vir daai Eva in die paradys.Ek bid dat ek weer daardie Eva in my sal ondek en ek bid dat ek sal vrede maaak daarmee dat dit ok is om Eva te wees, dit is wat God vir ons bedoel het. ‘n hulp vir Adam, ‘n maat ….Adam die saad, Eva die lewe.Adam die voorsiener …Eva die versorger.Ek bid dat daardie Eva sal uitkom agter die bome en haar vyeblare sal neergooi en uit roep na haar God en vra dat Hy my sal sien soos ek is en my weer sal beklee met sy heerlikheid, dat ek skaamteloos voor Hom sal kan staan en vrymoedig wag vir my bruidegom, Sy Seun in Wie Hy welbehae het.

1 antwoord op Eva

  1. SO bly om jou hier te sien!!
    Baie mooi post.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.