Cheers

November 20, 2012 in Uncategorized

Nee wat, om vir die laaste 3 bloginskrywings GEEN kommentaar te trek nie is effens kras op die ego. Wat maak ek hier in hierdie persoonlikhiedslose tegnologiese mistasting?

Ek is noe bedeeld met die gawes van Nortradamus of Siener van Rensburg nie, maar ek het die volgede visie: Ek sien ‘n bolletjie snot. Hy word mooi opgerol en onder die tafel geplak. Ou vriende raak vervelig met mekaar. Die bolletjie word droog en word dan soos stof weggewaai.

Geniet julle dag.

7 antwoorde op Cheers

 1. tina10 het gesê op November 20, 2012

  @louisna Ek het nog elke keer kommentaar gelewer en sien dit nou nêrens. Ek hoop dat jy altyd die kommentaar goedkeur anders word dit nie hier gesien nie!

 2. Ek het nog elke keer by jou gekommentaar…oor jou seun se pardy ens….dalk het ek ‘n paar gemis.
  My een vraag is hoeka hoe om ander inskrywings te sien wat nie op die voorblad is nie.

  Ja, hierdie nuwe plek is nie kommentaarwekkend nie.
  Ons byt maar vas.

 3. @louisna Nazdarovja !!! ~ miskien is die CAPTCHA kodes hier by jou te moeilik ? ek wag in spanning om te sien of my groetwens die keer sal deurgaan …..

 4. Thanks Exi. Ek hoop ook dinge werk mooi soos van oud

 5. lora2me het gesê op November 20, 2012

  Ek was lanklaas hier, want dit gaan dol met trekkery ens. Ek moet erken dat die captcha code my irriteer, want soms is dit ‘n halwe prentjie en dan moet ‘n mens dit nog “refresh” ook. Moenie jouself so afkraak nie, ouboet. Ons lees “jou” gereeld.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.