Vir DsP. Matriekreunie en Frans Lodewyk Smit

November 14, 2011 in Sonder kategorie

DsP, thanks vir jou skerp kommentaar op my vorige pos.

 

Frans Lodewyk Smit, die man wat sy hand hieronder opsteek,  se voorletters het inderdaad op skool al legendaries geword.  Hier is ietsie wat na ons 30ste reunie (in ‘n losie op Loftus) geskryf is.

 

 

Ek en Frans roep die enkle geleenthede in die herinnering toe ons mekaar hier op einste Loftus raakgedrink het. Suppliers wat ‘n deal wil deurhaak nooi jou Loftus toe; trakteer jou op biltong en booze, en kroegmeisies met lae halse en ferm boudjies, maar ek en Frans ken die reëls, cleavage en skoorsoek rym nie, of is dit nou alleterasie of assonansie? Anyway hierdie kernbegrippe is skrikwekkend naby aan mekaar.

 

Yes, ‘n koue skouer en weeklange emosionele snotklap vir ‘n klam lyf is dalk jou ergste lot as jy mammie weer sien, maar parfuum aan jou lyf, hei ouboet, dis ‘n waardige sinoniem vir die donkerste hel van die eerste lewe binne die geslotenheid van die heilige eg. Nederige beantwoording van onophoudelike vrae met oorbekende antwoorde sal jou eensaam lot wees vir die res van jou heteroseksuele lewe.

 

Ons troos onsself by die berusting dat kyk nie sonde is nie, en die wit toppie en die misterieuse swart ragfyn kouse van ‘n metgesel bly in die oog. Sakkie, ons waardeer jou fyn waarneming, maar is jou kommentaar by Frans se foto: “rokjagter?” nie dalk so bietjie ‘n wye draai nie? Waar is jou logika Sakkie? Dink jy nie vir ‘n vlietende wyle soos die Evasgeslag nie?

 

Ek dink onwillekeurig aan die wysgeer Prof PS Dreyer se inspirerende lesings in Logika. Alle honde eet vleis. Vlekkie is ‘n hond. Dus Vlekkie eet vleis. Vlekkie, jou hond!

4 antwoorde op Vir DsP. Matriekreunie en Frans Lodewyk Smit

  1. Myne eet baie tipes vleis, die hond nou, gaan kyk gerus op my blog.

  2. louisna het gesê op November 14, 2011

    Yes, ek het gesien. Mooi hond

  3. Liewer laat as nooit! :-))

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.