by

As julle hierdie ooit ooit ooit oorvertel…

November 25, 2010 in Sonder kategorie

Blog ek nie weer ‘n letter nie!

 

 

My man is weg met my 4×4 saam met besigheidsmense waarvaan een baie petite en baie gedress en sommer net baie alles is.   En dit klink my nogal  rerig baie oulik ook. En toe slaan my wange sommer sulke rooi warm kolle uit…

 

…sommer net so met die eerste kyk.

 

 

(Van hom het ek ‘n koebaaisoen in my nek en ‘n vreeslike bree smile en sulke fladder ogies gekry, want ek weet hy weet – die rooi wange is nou nie juis kamoeflering nie).

 

 

Sug.

 

 

Simpel.

 

24 antwoorde op As julle hierdie ooit ooit ooit oorvertel…

 1. normaal……

 2. Berwick het gesê op November 25, 2010

  😉

 3. Berwick dis nie ‘n goeie dag om ook hier te kom smile nie!

 4. Nee moenie…se liewer vir my op watter ouderdom ontgroei mens dit?

 5. Ugh!

 6. ek hou sommer klaar niks van haar nie 😉

 7. Nee nee dis glad nie wat ek wil he nie…ek is veronderstel om ok te wees…!!

 8. My lips are sealed….

 9. louisna het gesê op November 25, 2010

  Waarneembaar maar beslis nie oorvertelbaar nie. Hoekom onskuldige mense betrek?

 10. Good 4 U!

 11. More Ouboet.

 12. bothajs het gesê op November 26, 2010

  Absoluut niks fout met ‘n bietjie gesonde jaloesie nie. Jou man is tien teen een heel “chuffed” dat jy hom nog steeds as ‘n “catch” vir enige ander pragtige meisie sien. Soos enige ander man…..streel sy ego so bietjie. 🙂

 13. zephur het gesê op November 26, 2010

  Relax Sally(Lisa)…relax

 14. Issie baie koffie!

 15. Klink my ek moet luister en leer!

 16. 🙂

 17. Ag dis orraait – hy gaan haar aflaai en jou kar terugbring – daar issie ‘n manier wat hy haar daai kar gaan gee nie!

  🙂

 18. H e n r y !!!!!

 19. Jaja…dis reg so…malligheid is eintlik om hier te sit en werk ipv buite in die son iets lekker (geels) te doen!

 20. Lisa – daai avatar ding waaroor jy vra – het begin as ‘n grap – “killer weekend” met die onskuldige tannetjie met die kettingsaag en die bloed. – dit, en die feit dat dit ‘n .jpg was wat ek op my masjien gehad het toe ek begin blog het.

  Maar toe het almal my met die die simpel prentjie geassosieer – die ding is vreeslik maklik om uit te ken – Dis weer daai bleddie Henry! – en dis hoekom sy nog daar is – sy het so lewe van haar eie gekry – so in die einde – the joke is on me!

  Die hele avatar ding is snaaks – ek dink dit was Neander wat al ‘n blog daaroor gehad het.

  Vee die uit as jy dit nie hier wil los nie. Ek kry nie die spaces ding om te werk nie – moet iets verkeerd doen.

  🙂

 21. Het ‘n graad nodig met spaces deesdae!

  Dankie vir die antwoord…sal graag Neander se kommentaar daaroor wil lees.

  Hou lekker naweek…bly weg van alle killers af!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.