Staf?

Mei 16, 2011 in Sonder kategorie

Nou die dag oor die radio weer, word ‘n aankondiging gedoen oor die verkiesingsentrum wat nou in Pretoria  geopen is, reg vir Woensdag se gebeure.

Die insetsel is van ‘n Engelse woordvoerder wat die volgende kwytraak: “The centre has now opened, with a lot of stuff to assist you”.

Uit my tegniese agtergrond is ek nou nuuskierig oor watse tipe toerusting daar na verwys word itv die “stuff”.

Terselfdertyd dink ek dis swak Engels, in die lig gesien dat ek ‘n boek by die huis het met die titel: “How things work”. Hierdie titel “klink” vir my reg, maar as ek nou bostaande taalgebruik moet toepas, en die boek se naam verander na : “How stuff works”, dan is dit darem net nie dieselfde nie.

Dalk het die woordvoerder “personeel” bedoel?

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.