Zapiro explains Malema’s budget so clearly that even Malema can understand it!!

Februarie 22, 2010 in Sonder kategorie

Now, the question remains whether Malema reads English newspapers…(as published in Mail and Guardian)

13 antwoorde op Zapiro explains Malema’s budget so clearly that even Malema can understand it!!

 1. Die man is skerp!!!!

 2. Mau het gesê op Februarie 22, 2010

  Spot on as always!

 3. Of course he will be furios! The best form of defense has always been attack. of hoe?

 4. zephur het gesê op Februarie 22, 2010

  Daar is ministers wat net so lekker skep uit tenders uit…

 5. I can almost smell the wood burning ;->

 6. HAHAHAHAHA! VOTED! sent me here, I owe him for this good laugh.

 7. Glad I could entertain you! Welcome!

 8. Bingo, da troof come out albeit in jocular manner! …

 9. I echo that – Zapiro hits the nail on the head! Thanks for posting.

 10. Hei Krokkedil. Ganit met jou? Ek dink hy lees anyway nie want ons klomp kapitaliste oor hom skryf nie.

 11. Ek was lanklaas so morbied oor die stand van ons landsake. Ek weet net nie hoekom mense vir lee beloftes bly val nie. Ek sense ‘n rusteloosheid onder mense wat herinner aan die 80’s. Ook van die regses se kant.

 12. Ek se mos in ‘n ander post gister dat Madiba ons vir ewig gespoil het. Hy was nog die enigste swart president vir wie dit regtig nie oor homself gegaan het nie maar oor die land en die mense. Die een was in foreign affairs, en die ander een is heeldag in affairs, net nie so foreign nie.

 13. Ek stem saam met jou. Ramaphosa moes gebly het. En SA verval stadig maar seker in die ou, ou Afrika-cliche van nepotisme en magsbehepte loudmouths. Die geraak-raak aan die onafhanklikheid van die regsbank is vir my kommerwekkend.
  Maar voor ek en jy albei ons polse afkou, moet ek eers gou PTA toe vir werk. Genadiglik het ek darem nog werk…
  Lekker dag!
  Ciao!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.