Gnesa laat jou ore bloei

Oktober 24, 2012 in Gevaaalike Updates

Hier by gevaaalik.com skroom ons nie om vir jou van die walglikste musiek op die interwebs te bring nie. Nie omdat ons daarvan hou of experts daarin is nie, maar bloot omdat dit beide fokken snaaks en skokkend is.

Onthou julle nog vir Clarise, Suid-Afrika se eie Rebecca Black? Of miskien Jenna Rose, die popster in die skadu van Rebecca Black se kakheid? Rinus, sangkoning van Nederland? Wat van Karlien van Jaarsveld? Okay, om eerlik te wees, ons het nog nie veel geskryf oor die kak kwaliteit van Karlien se musiek nie, maar wees verseker, dit is kak.

En nou, liewe gevaaalik.com-lesers, bring ons vir jou (nie met trots nie, maar met ‘n ongemaklike gevoel van “Kan dit enigsins real wees?”) die asemrowende swak “Wilder”, ‘n single deur Gnesa. Ons kan net hoop dat sy by die volgende Afrikaans is Groot-konsert sal wees!

Stem ook in ons nuutste peiling! Besoek gevaaalik.com en stem regs bo aan die homepage.

_________________

LET WEL: gevaaalik.com is nie bedoel vir kinders onder 18 jaar nie. As jy sensitief is, of net nie van ons website hou nie, moet dit asseblief nie besoek nie. Dit is ook nie vir kinders bo 18 jaar nie, if you catch the drift. As jy ook te dig is om iets wat ons skryf te verstaan, is dit nie ons probleem nie.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.