Yes, yes, my laarnies

Oktober 22, 2012 in Gevaaalike Updates

Fok, kyk net hoe spiff lyk die LitNet Blogs nou, nè! Uiteindelik het Media24 agtergekom hoe kak hulle Letterdash platform was, en nou lyk dinge beter hier te danke aan WordPress.

Ons sien ‘n klomp van julle moun soos oumense met aambeie dat dit baie moeilik is, maar hoor ons lied, onse laarnies, WordPress is baie beter. For starters kan jy uiteindelik die kommentaar op jou blog beheer, van die oomblik wat die trolle jou begin aanval. Almal wat dus ‘n klomp kak wil skryf en hulle verbeel dat almal met hulle saamstem kan nou hulle tiete styf skryf.

Intussen gaan gevaaalik.com goed aan, thank you for asking. Check die onlangse gebeure:

Geniet die nuwe format!

_________________

LET WEL: gevaaalik.com is nie bedoel vir kinders onder 18 jaar nie. As jy sensitief is, of net nie van ons website hou nie, moet dit asseblief nie besoek nie. Dit is ook nie vir kinders bo 18 jaar nie, if you catch the drift. As jy ook te dig is om iets wat ons skryf te verstaan, is dit nie ons probleem nie.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.