TNT Belgium bring die drama

April 12, 2012 in Sonder kategorie

Op ‘n klein plein in België het die inwoners van die stad ‘n baie dramatiese dag ervaar – alles te danke aan hierdie super gevaaalike advertensie van TNT Belgium, ‘n TV-kanaal. Ons dink graag Suid-Afrikaanse ads is van die beste in die wêreld, maar met advertensies soos hierdie een gee Belgiese bemarkers die Suid-Afrikaners sterk kompetisie.

Klik op die foto om die video te kyk, of klik hier.

Hoe sou jy reageer as jy daar was?

_________________

LET WEL: gevaaalik.com is nie bedoel vir kinders onder 18 jaar nie. As jy sensitief is, of net nie van ons website hou nie, moet dit asseblief nie besoek nie. Dit is ook nie vir kinders bo 18 jaar nie, if you catch the drift. As jy ook te dig is om iets wat ons skryf te verstaan, is dit nie ons probleem nie.

2 antwoorde op TNT Belgium bring die drama

  1. Slim !

  2. HeavyHenry het gesê op April 12, 2012

    Bwhaaahahaha!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.