Maak gereed vir Oppikoppi 2011

Augustus 2, 2011 in Sonder kategorie

Die week waarvoor baie van ons al die laaste paar maande wag is hier. Oppikoppi 2011 begin Vrydag. Baie mense slaan al van Woensdag af deur na die kampgronde. Dit gaan befok wees. Ek het besluit om hier vir julle ‘n lysie aanmekaar te slaan van goed wat jou Oppikoppi sal verbeter. Daar is ook so ‘n paar tips van goed wat jou Oppikoppi kan versuur en wat jy eerder moet of nie moet doen nie.

Check hier vir tips om Oppikoppi te oorleef.

_________________

LET WEL: gevaaalik.com is nie bedoel vir kinders onder 18 jaar nie. As jy sensitief is, of net nie van ons website hou nie, moet dit asseblief nie besoek nie. Dit is ook nie vir kinders bo 18 jaar nie, if you catch the drift. As jy ook te dig is om iets wat ons skryf te verstaan, is dit nie ons probleem nie.

1 antwoord op Maak gereed vir Oppikoppi 2011

  1. Homo Sapiens ?

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.