Drink uit met jou vink uit (en Kung Fu)

April 28, 2011 in Sonder kategorie

Vanoggend op gevaaalik.com het Posduif ‘n spesiale playlist aanmekaar geslat vir die arme siele wat moet werk. Foo Fighters, The Strokes en Jack Parow het almal gevaaalike nuwe tracks uit, en dit is genoeg om enige dansbaan te smelt.

En dan wonder ons ook oor hierdie china…

Kung Fu

 

gevaaalik.com

 

Die gevaaalikste websaait op die interwebdansbaan.

 

__________________

LET WEL: gevaaalik.com is nie bedoel vir kinders onder 18 jaar nie. As jy sensitief is, of net nie van ons website hou nie, moet dit asseblief nie besoek nie. Dit is ook nie vir kinders bo 18 jaar nie, if you catch the drift. As jy ook te dig is om iets wat ons skryf te verstaan, is dit nie ons probleem nie.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.