Grappig en komies

Desember 15, 2010 in Sonder kategorie

Martien Brinkman vertel gister van Grietje wat ná baie jare weer in haar tuisdorp terugkom en die ou priester van jare gelede weer raakloop. “Wat doen jy deesdae, Grietjie?” vra hy. “Ek het prostituut geword,” antwoord sy. “Wat?!” reageer die ou priester geskok. “Prostituut. Ek is nou ‘n prostituut,” sê Grietje weer. “O, dankie tog,” sug die priester verlig, “ek dog jy sê jy’t Protestant geword!”

 

Aangesien Kersfees naderkom, voel ek ook verplig om hierdie skakel na die Kompleks-kollektief se musiekvideo “Kersfees Lamsboud” as geskenk vir my lesers aan te bied. Ek vermoed slegs Suid-Afrikaners sal dit regtig verstaan, maar mens weet nooit.

 

* Stuur ‘n e-pos met die woord “Ja” in die onderwerpveld na [email protected] om oor nuwe inskrywings op hierdie blog ingelig te word.

1 antwoord op Grappig en komies

  1. Ag dit was nou oulik!!! Dankie!! Geseënde Kersfees aan jou!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.