by

AL OM DIE HUISIES (11) – die kosmos deur die geel huis

September 20, 2009 in Sonder kategorie

Hier raak ek verlief op die blonde, kersierooi van lip en stil, sensuele Anna Frank van Marburgh in Duitsland, tot haar mediese dokter/sosiale werker kêrel hom ‘n wyle later vanuit Duitsland by haar aansluit.

Hier het ek ‘n stroom van kuiergaste wat saam in die aand om die kaggel kuier terwyl viool en klavier deur die kamer vibreer en robyn en roesrooi roosblare op die vloer tussen wit, warm kerse glim, en ons eet en drink en lag en sing en voel en leef tot die sterre een word met die witwarm as van die uitgebrande vuur in die kaggel.

Hier vier ek die lewe in sy brose, sterke, sensuele, innige, sensitiewe volheid. Hier filosofeer en kreëer en ontdek en strek ek die lae van my hart en siel en verstand saam met Duitsers en Franse, Hollanders en Noorweërs, Indiërs en Kapenaars, Amerikaners en Kanadese, Portugese en Zoeloelanders.

Ek raak verlief en trou met die jong, briljante, beeldskone, Amerikaans-Koreaanse Rebekah, op pad, met ‘n ompad, om in Oxford in Engeland te gaan studeer.

1 antwoord op AL OM DIE HUISIES (11) – die kosmos deur die geel huis

  1. Groot plesier! Jy skryf onderhoudend én intelligent!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.