by

BRIEF SEWENTIEN: MET LIEFDE OP MY VERJAARDAG (10)

Augustus 28, 2009 in Sonder kategorie

En hiermee wens ek ook aan elk van my mede-gemini’s die energie van onvoorwaardelike liefde en die vreugde van persoonlike verantwoordelikheid en die bevryding van keuse en ek stuur vir julle lig en liefde en sitlle aanvaarding en nog meer durf om nog meer te oorkom en intens-dawerende avontuur van voluit lewe en oordonderende applous en nog meer trompetgeskal vir heldhaftigheid om elek dag met oorgawe in te asem en voluit te leef: Marida, Eric, Ian, die nuwe baba, Nikita, Ina, Melody, dr Anna….

And lastyly, thank you to Graham for so generously playing with us – affirming our creativity, assisting our healing.

Thank you to Eldrid and Ohna, Anna-Mart and Antoinette, Sally and Lynette, Louna, Marina and Ian and all the beautiful, crative, gentle, strong women of Vredendal and beyond for their trust and care and support and empowerment every and at all times when I needed their healing embrace through words and prayers and listening ears and practical support.

Thank you to Rika and the young poeple, teachers and Chris from Lutzville – surrounded by the vineyards and the harsh, but beautiful, country sun. You are in my heart, wherever I walk the earth as my heart beats: thank you, thank you, thank you.

Thank you to Desiré and Stephanie Lutz and Jeanne.

Thank you Christiaan.

Thank you to the elderly people in Vredendal se huis vir bejaardes.

Dankie aan die Kontrei vir nuus aanstuur van berg tot woestyn tot wingered tot rivier.

Thank you to Martie and Albie.

Thank you to Yvonne.

You all taught me a lot.

Dankie, Jaco, vir geleende komberse en familie reddingstogte. Dit maak ‘n verskil.

Thank you to each and every person who wrestled with me, challenged me, cried with me, laughed and loved with me.

Thank you to beautiful Stefan in his ever present absence.

And thank you, Vredendal, for giving me verbal caress. And thank you, South Africa, for guiding me towards world citizenship.

Thank you, my skin, for helping me to expres the power of myself and for selfprotection. Thank you to my pancreas for bringing sweetness and grounded freedom into my liefe.

Thank you, my family, for giving me individuality. Thank you for risking, daring, celebrating life in its birthdays and funerals, wedding anniversaries, hospital visits, divorces, ordinary teas, through sickness and health, seperation and laughter and sadness and love.

Thank you, my parents, for health and wealth and courage.

 Thank you, universe, for having guided me towards self-acceptance and functionality and love for myself and others. For giving me grace and time ot overcome towards health and wealth and movement and space. For my maturing spirit, taking responsibility for my choices – dealing with them through little steps in the here and the now as a loving, breating, changing, celebrating, growing, glowing expresssion of the highest vibrations of love.

 And thank you to my therapist, Fen.

I love and care for you all, as I love and care for my eternal spirit.

Loving and thanking you – always:

johannes

2 antwoorde op BRIEF SEWENTIEN: MET LIEFDE OP MY VERJAARDAG (10)

  1. Lekker verjaar, Johannes daar ver! Blessings vir jou. (Johannes?)

  2. alispuy het gesê op Augustus 28, 2009

    Thanks. Ek is nie Johannes nie, maar ek blog namens hom! All will be revealed!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.