“To sustain my own family” – tuinbouers vereer deur ATKV-hoof

August 6, 2016 in Uncategorized

SS Linda

“I am a widow and unemployed and as a result I am here to see what I can do to sustain my own family. Annie Petersen has been a great help to us and is a huge inspiration for all of us. We are now able to grow our own vegetables and become self-sustaining instead of relying on hand-outs. I am also considering starting my own small business and helping others help themselves.” (Click here for the full report and the short video insert where you can hear Linda tell her story.)

Yesterday Japie Gouws, managing director of the ATKV Group, thanked Linda and a number of others for the work they are doing in Atlantis.

f16 08 05 b4802

Japie Gouws, die besturende direkteur van die ATKV-Groep, het gister ‘n kopie van Wynand Boshoff se boek Groente van tuin tot tafel oorhandig aan ’n groep inwoners van Atlantis wat vroeër vanjaar betrokke was by ’n loodsprojek om rommel te gebruik as kompos vir die kweek van groente. (Klik hier vir ’n volledige berig.)

Die projek is geloods deur die voorsitter van die ATKV se Atlantistak, Annie Petersen, saam met LAPA Uitgewers. LAPA het Wynand Boshoff, ’n landboukenner en –aktivis gevra om Atlantis te help. Intussen het LAPA ’n boek uitgegee wat Wynand geskryf het. (Klik hier om Wynand se boek te koop.)

Gister, op 5 Augustus tydens die tak se verjaarsdagvieringe, het Japie Gouws Wynand se boek oorhandig aan Linda en aan die ander lede van die span.

(Klik hier vir ’n Afrikaanse insetsel op E-Nuus waar julle Annie Petersen kan hoor gesels.)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *