Gangsta!

April 9, 2016 in Uncategorized

(English below)

Gister het ek die hartseer foto gedeel van die kaalstertseuntjie en die meisie sonder hemp. Hierdie foto is in dieselfde plakkerskamp geneem, net ’n paar kilometer van my huis. Ek vra myself af: Hoe kan ons iets doen om aan hierdie knape ’n toekoms te bied? Dis twee slim seuns. Hulle kan. As hulle iets kry om te kan. Hulle is van Blikkiesdorp.

b16 03 06 Woordfees 58068

(Click to enlarge / Klik om groter te maak)

Canon EOS 5Dmk11 & Canon 16-35mm f2.8L USM

1/400 f3.5 ISO100 (30 mm)

Yesterday I shared the disturbing picture of the bare-bottomed boy and the topless girl with their teddy. These two are trying their best to look macho. What is their future, I ask? This is not a picture of “the other”, it was taken in a squatter camp a few kilometers from where I stay. We are one nation, one city, one future. And yet: How much can I do for their future? They are from Blikkiesdorp.

Next picture from Blikkiesdorp / Volgende foto van Blikkiesdorp

0 responses to Gangsta!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 trackback