by

Misleidend

Maart 25, 2014 in Uncategorized

JB Roux skryf oor Sushi en sjampanje, deur Kristel Loots.(Boeke24)
Die resensent, JB Roux, kan gegrief voel. In die papier-weergawe van die drie Media24-oggendblaaie, staan sy resensie op die Boekeblad afgedruk in die linkerkantste hoek onder, een van drie kort resensies. Dit is ’n netjiese resensie waarin Roux aandui dat die meester van chick lit in Afrikaans nog nie dieselfde vakmanskap openbaar wanneer sy ’n gewone liefdesverhaal takel nie. Slotsom, diplomaties gestel: ’n Swak poging deur Kristel Loots. In die elektroniese weergawe (webwerf én op tablet-toep) het die resensie ’n opskrif bygekry. Wie ookal daardie opskrif geskryf het, het nie die moeite gedoen om die resensie behoorlik te lees en die inhoud daarvan in die opskrif te weerspieël nie. “Loots so gewild soos roomys en sjokoladesous” is een van die min positiewe opmerkings in die resensie, maar is erg misleidend vir die leser.

Riaan Grobler skryf oor Erfstories, deur Engela van Rooyen. (Boeke24)
Reklame eerder as resensie.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.