by

Kinderboeke

Januarie 28, 2013 in Uncategorized

Vandeesweek is Boeke24 in sy geheel toegespits op boeke vir kinders.

Ek het al ‘n paar jaar gelede geskryf oor die liederlike manier waarop Afrikaanse boekeblaaie vasklou aan die idee dat fiksie en nie-fiksie vir volwassenes al is wat geresenseer moet word. Kinder- en jeugboeke behoort meer ruimte te kry, asook kookboeke en publikasies vir die vele bedrywe wat in en om die huis geskied.

Daarom sal ek volstaan met my drie hoera’s vir hierdie poging. Wat veral belangrik is, is dat die skrywers van die resensies besef het niemand anders as mense met kinders sal daarin belang stel nie, en daarom is die resensies ook só geskryf dat die lesers ‘n idee sal kry van die boeke se uitwerking op die lesers in hul teikengroep.

Knap gedaan!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.