Party keer is genoeg net mooi genoeg

April 28, 2014 in Fotografie, RSA politiek

Soos ek ouer word, lw nie ouer voel nie, raak ek al hoe meer moerig en gatvol vir mense soos Zuma, Malema en die hele ou boksomdais wat vir hulle stem. Smaak my ons is omring deur massas idiote of dalk kriminele. Hoekom enige eerlike mens vir sulke kriminele sou wou stem is iets wat ek nie kan verstaan nie.

Die vetseun hou aan reken blankes het swartes se grond gesteel, maar niemand bleik hom te dwing om dit te bewys nie. Groot sake leiers is doodstil, proffies en regsgeleerdes ook, dis om van siek te word. Dit is net so hier en daar wat ‘n paar die saak aanspreek en natuurlik word ons heeltyd aangevat deur die swartes wat dalk lees en natuurlik die liberale, stinkse blankes, wat nog steeds dink die nuwe RSA het plek vir alle volke en dat almal vry is. Fok, gaan die mense nooit wakker word en die werklikheid sien nie. Die stelsel is bedoel om ons saam te hok sodat ons maklik beroof kan word en beroof die word almal. E-tol, grond belastings, eiendoms belastings en VAT slaan ons heeltyd en ek is seker verhoogte persoonlike belastings gaan ook binnekort ‘n werklikheid word.

Die ANC regime maak lenings teen tempo snot en net deur belastings kan hulle die rentes en dalk die lenings terugbetaal. Die probleem is dat daardie lenings ook grootliks deur ons kinders en hul kinders betaal sal moet word. Basies leen hulle nou om self lekker te leef en verwag van die jonges om eendag vir al die gefuif te betaal. Dis om van te kots. My kinders besef dat as hulle in SA bly sal kak en betaal hul voorland wees, daarom beplan hulle en ons klaar hoe ons dit gaan verhoed. Die ANC gemors en sy stemvee sal ons nie uitroei nie, dis verseker.

groete uit Angola

Net so vir die lekkerte, nog so fototjie uit ons Balitto trippie. Glo my ek sal baie eerder nog daarso wou wees.

Balitto2-063

1 antwoord op Party keer is genoeg net mooi genoeg

  1. tina10 het gesê op April 28, 2014

    Mooi foto

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.