RSA own Gestapo

Februarie 24, 2014 in Misdaad, RSA politiek

Johannesburg – The SA Revenue Service’s (Sars’) special investigations unit has in the past 10 years recovered, or is busy retrieving, an estimated R10bn in unpaid taxes from South Africa’s most notorious gangsters and tax evaders.

Among their scalps is Economic Freedom Fighters (EFF) leader Julius Malema, Ponzi supremo Barry Tannenbaum and the who’s who of the underworld: Radovan Krejcir, Glenn Agliotti, Cyril Beeka, Lolly Jackson and Colin Stansfield.

The men and women of Sars’ Tax and Customs Enforcement Investigations unit (TCEI) comprise old Sars hands and young graduates, with a sprinkling of former Scorpions, Hawks, police crime intelligence and National Intelligence Agency officers.

They have access to the steel-encased Financial Intelligence Centre in Midrand where the financial history and communication of any entity or individual can be traced, tracked, analysed, encrypted and scrutinised.

The TCEI is based at Sars headquarters in Pretoria but has offices countrywide.

Its operations are classified and its members’ identities confidential.

Die tipe organisasie het geen plek in enige land nie. Verseker gebruik die ANC mafia dit om mense van hulle eiendom te beroof, alles onder die kombers van die geveg teen misdaad.

4 antwoorde op RSA own Gestapo

  1. Weereens, moenie veel reaksie verwag nie. Dit is nie goed wat ons mense wil hoor nie, want ons het dan amper die mees volmaakte grondwet, wat ons baie goed beskerm,

  2. Is jy dan nie bly dat die spul belastingontwykers vasgevat gaan word nie?

    • Om mense te belas op dit wat hulle moet doen om te leef en hul gesin te versorg is onwettig en boos. Hoe kan dit wettig wees, dis dan die natuur se wet? Besighede moet belasting betaal vir die voorreg om met ons besigheid te kan doen.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.