Allah en koppe afkap

Desember 29, 2013 in Internasionale politiek, Misdaad, RSA politiek

http://www.news24.com/Africa/News/Extremist-Allah-says-we-must-decapitate-20131228

Lees gerus die berig, maar dar is goeie redes hoekom idiote soos die doen wat hul doen en dink dis geregverdig. daai regverdiging kom reguit ui die koran.

1.The Qur’an tells muslims to kill and go to war to fight for Islam: Quran, chapters (Surahs) 9:5; 2:191; 2:193; 3:118; 4:75,76; 5:33, 8:12; 8:65; 9:73,123; 33:60-62.
2.Fight for Allah: “And kill them wherever you find them, and drive them out from whence they drove you out, and persecution is severer than slaughter, and do not fight with them at the Sacred Mosque until they fight with you in it, but if they do fight you, then slay them; such is the recompense of the unbelievers, (Quran 2:191).
3.Muslims are to battle for Allah: “Those who believe do battle for the cause of Allah; and those who disbelieve do battle for the cause of idols. So fight the minions of the devil. Lo! the devil’s strategy is ever weak,” (Quran 4:76).
4.Kill those against Islam: “The only reward of those who make war upon Allah and His messenger and strive after corruption in the land will be that they will be killed or crucified, or have their hands and feet on alternate sides cut off, or will be expelled out of the land. Such will be their degradation in the world, and in the Hereafter,” (Quran 5:33).

5.Beheading: “When thy Lord inspired the angels, (saying): I am with you. So make those who believe stand firm. I will throw fear into the hearts of those who disbelieve. Then smite the necks and smite of them each finger. 13That is because they opposed Allah and His messenger. Whoso opposeth Allah and His messenger, (for him) lo! Allah is severe in punishment,” (Quran 8:12).
6.Allah urges war: “O Prophet! urge the believers to war; if there are twenty patient ones of you they shall overcome two hundred, and if there are a hundred of you they shall overcome a thousand of those who disbelieve, because they are a people who do not understand,” (Quran 8:65).
7.Slay non-muslims: “Then, when the sacred months have passed, slay the idolaters wherever ye find them, and take them (captive), and besiege them, and prepare for them each ambush. But if they repent and establish worship and pay the poor-due, then leave their way free. Lo! Allah is Forgiving, Merciful,” (Quran 9:5).
8.Allah urges war: “O Prophet! strive hard against the unbelievers and the hypocrites and be unyielding to them; and their abode is hell, and evil is the destination,” (Quran 9:73).
9.Allah urges war: “O you who believe! fight those of the unbelievers who are near to you and let them find in you hardness; and know that Allah is with those who guard (against evil),” (Quran 9:123).

Nou lees ek ook die Kaapse klopse gaan nou eerder die ANC ondersteun…..hoe flippen stupid kan hulle wees?

 

 

7 antwoorde op Allah en koppe afkap

 1. tina10 het gesê op Desember 29, 2013

  Wat van al die oorloë wat in die naam van die Christendom geveg is?

  • Alle oorloë word oor geld geveg. Die wat die gevegte moet doen word net gemotifeer deur hul te vertel hul geloof is in gedrang, of hulle vryheid, geld of sommer enige ander verskoning. natuurlik is dit nodig aangsien hulle bokkerall wins uit die hele ding gaan maak. Lees die Bybel, dis tog duidelik so uitgespel.

 2. Eish! Hulle moet hulle se koppe laat lees!

 3. Eish -daai is maar net deel vannie boodskap – ‘n goie muslim hoef net drie dinge te doen:

  – Vrees God
  – Aanbid Hom
  – Gee Aalmoese.

  En daai boodskap raak verlore in die bakleiery wat in die Profeet se leeftyd gebeur het…

  • Sover ek kan sien is dit nie helemal waar nie…inteendeel dis onwaar en daar is baie ander goed wat hulle ook moet doen en nie mag doen nie.

 4. maryna het gesê op Desember 29, 2013

  Google bietjie “persecution (of “killing”) of Christians in ——” en vul die lande se name in waarin konflik woed, vanaf die “oorlog teen terreur” tot die “Arabiese lente”. Irak, Afghanistan, Sudan, Egipte, Libië, Sirië, al die lande waarin konflik woed. Soek hulle een vir een as jy tyd het, lees die berigte, kyk na die fotos. Dit is waarom die Sunni Moslems met hulle Sharia wette in beheer gebring word.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.