Griekeland en die vlugteling uit die ooste

Junie 10, 2013 in Internasionale politiek, Misdaad

Nou die aand op BBC het hulle ‘n program gehad oor Griekeland wat die vlugtelinge uit Afghanistan en Sirie so sleg behandel. Goed word hulle beslis nie behandel nie en alles word gedoen om hulle so onwelkom moontlik te laat voel. Kan ek die Grieke kwalik neem? Nee gladnie, want hulle het genoeg stront van hul eie om reg te probeer maak en geld is skraps daaikant.

Wat my verder pla is hoekom die vlugteling almal Europa toe wil gaan en nie na ryk moslem lande soos Kwatar, UAE, Arabia ens nie.Dis tog hulle mense en hul eie geloof is daar die ding wat tingeling. Die ry7k moselm wetters wil hulle natuurlik ooknie vat nie en sien die mense as vegvee om Europa verder te oorstroom met moslems. Nie lank nie dan word hulle die gemors wat soldate keel af sny, bomme plant en probeer sharia wette op Europese land afdwing.

Ek dink Griekeland en ander begin nou eers sien watse lat hulle vir hul eie gatte gepluk het met die toelaat van midde oosterlinge en Afrikane. Die wiel draai en ek dink hulle kry in ‘n mate wat hulle verdien. Hulle dae van apartheid toepas is nader as wat hulle dink. Alternatiewelik sal hulle hele kultuur uitgewis word.

1 antwoord op Griekeland en die vlugteling uit die ooste

  1. To each his own…

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.