How all ordinary men and women were robbed and enslaved after WW1

Januarie 7, 2013 in Misdaad

Important read!! http://newtomorrow.us/part2.html 1930 – The foundation of the Bank for International Settlements
In the aftermath of World War I, (which is remembered as the most brutal and horrific conflict in human history, “the war to end all wars”), many of the nations of Europe, together with several other of the world’s leading nations, signed an agreement to surrender their precious metals holdings into one single centralized system of monetary control. The gold and other precious metals would be ‘placed on deposit’, thus ensuring that each nation still ‘owned’ their assets. Thus was born the Bank for International Settlements, ‘the central bank of central banks’, which exists to this very day as the single most powerful banking institution on the planet. The list of nations included in this arrangement included the following (statement taken directly from the Brussels protocol of 1936):

“The duly authorised representatives of the Government of His Majesty the King of the Belgians, the Government of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, the Government of Canada, the Government of the Commonwealth of Australia, the Government of New Zealand, the Government of the Union of South Africa, the Government of India, the Government of the French Republic, the Government of His Majesty the King of the Hellenes [Greece], the Government of His Majesty the King of Italy, the Government of His Majesty the Emperor of Japan, the Government of the Republic of Poland, the Government of the Republic of Portugal, the Government of His Majesty the King of Roumania, the Government of the Swiss Confederation, the Government of His Majesty the King of Yugoslavia.”

Thus the governments gave away our lawful money and left us with toilet paper as so-called money.

2 antwoorde op How all ordinary men and women were robbed and enslaved after WW1

 1. Tertius het gesê op Januarie 8, 2013

  Skande!

  Ja, die Eerste Wêreldoorlog is voor in die koor wat betref hoë ongevalle – altesaam 8 miljoen soldate het op die slagveld gesterf. Met al die kak wat deesdae in die wêreld aangaan, dink ek persoonlik dat ‘n Derde Wêreldoorlog nie meer ver is nie.

 2. Ek glo daai oorlog is lankal aan die gang. Dit is net nie openlike militer nie, maar in RSA word dit op ander manier bedryf, soos die berig uitwys…en ja ons het ver teveel sulke gevalle om nie as oorlog gesien te word nie.

  Parys – Nog ‘n bejaarde egpaar het slagoffers geword van ‘n plaasmoord in die Vrystaat.

  ‘n Man en vrou, albei in hul sewentigs, se liggame is vanoggend in ‘n tuiswinkel wat uit hul motorhuis bedryf is, op hul plaas Somerset, buite Parys gevind.

  Polisiewoordvoerder Thandi Mbambo sê die paar se huishulp het vanoggend kort voor 8 op die gru-toneel afgekom.

  Mbambo sê items is uit die huis gebuit. Geen verdagtes is nog aangekeer nie. Die egpaar se familie het gevra dat hul name nie in die media bekendgemaak word nie

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.