What type of person are you?

Augustus 11, 2011 in Sonder kategorie

“Contract Law is the only law. There is no Constitutional Law, Bill of Rights, Charter of Rights and Freedoms, no codes, rules, regulations, ordinances, statutes, by-laws, or anything else which most people think of as ‘law’ which applies to free, sovereign people (natural persons). They all apply only to corporate entities.

 

There is only one law which applies to us (natural persons) : the law which protects the life, liberty, rights, and property of all living souls. That which causes us to think that all these ‘laws’ apply to us is the contracts/ agreements we have made, either wittingly or unwittingly. If there is no contract there is no case. Contract is the law. Contractual Financial Liability is all that matters; and it must be proven.”

 

I have started to really look at who and what I am and what is my relationship to other people, government, law and the legal system. In a nutshell, the above now makes much more sense to me.

 

Now to clear this all up a bit more, have a look at something from a USA court case:

Inasmuch as every government is an artificial person, an abstraction, and a creature of the mind only, a government can interface only with other artificial persons. The imaginary, having neither actuality nor substance, is foreclosed from creating and attaining parody with the tangible. The legal manifestations of this are that no government, as well as any law, agency, aspect, court, etc. can concern itself with anything other than corporate, artificial persons and the contracts between them. .. in reference to US 

case: Penhallow vs. Doanes Administrators – 1795

Clearly this means that for a government, their agents or their “the legal system” to communicate or have jurisdiction over anything else that “else” must also be a fiction(legal person) and thus was created your legal fiction. The only proof you have that this fiction exists is your birth certificate and ID number. Now you decide who or what you are?

It also means that everytime you are in a administrative court, they are actually speaking to your legal fiction and it is for you the natural person to tell them who you are and put up the flag of your jurisdiction, the one of common law. If you do not, they will simply make a court ruling for that legal fiction and you will have to pay for it. Wake up and start to question lawyers and advocates about this…even magistrates and judges.

You have the right to know the jurisdiction of the court and clearly if you appear as a natural person under common law jurisdiction, they cannot touch you. The question is whether a administrative court can even recognize a natural person’s existance?

 

Blikskottel..loves justice, but hates the legal system of enslavement and lies.

Disclaimer: I do not profess to give any legal advice, nor should it be construed as such. I am merely stating my views and hoping that people will look at themselves and the systems around us, with the goal of finding the truth and real freedom.

When only lawyers can understand the law, then only lawyers should be required to obey the law.

–Chuck Conces

7 antwoorde op What type of person are you?

 1. As iemand in jou motor vasry, op welke kontraktuele basis is hy verantwoordelik vir jou skade?

 2. As iemand in jou vas ry, kla jy hom onder “common law” aan. Hy het jou skade berokken en dit het niks met ‘n kontrak uit te waai nie.

 3. Jou pos begin met Contract law is the only law. Dit is nie. Jy kla ook nie iemand aan nie, jy dagvaar hom, gebasseer op delik, nie kontrak nie.

 4. Dagvaardigings is eintlik uitnodigings word uitgeryk om in howe te verskyn. Jy kla nog steeds die persoon aan, maar onder common law is dit so dat die aangeklaagte direk die aanklaer kan sien. Die regter is letterlik die skeidsregter en streng gesproke maak die jurie die besluit oor skuldig en onskuldig, alhoewel dit nie in ons howe so werk nie.

  In Ingels is dit eintlik maklier om die hele ding te verduidelik. Dus, legal is nie dieselfde as Lawfull nie.

  Lees gerus bietjie op oor die goed, daar’s baie om te weet en dit is wat ek vir mense wil wys. Ons moet weet “WIE” ons is en besef dat ons nie ‘n “WAT” is nie.

 5. Ag asseblief. Ek is n prokureur. Gaan jy liewer universiteit toe en kry 3 regsgrade en praktiseer 25 jaar en dan praat ons weer.

 6. Nes jy wil…daar is van ons wat besig om te besef dat daar groot fout in ons samelewing en regs stelsels is. al wat ek en baie ander nou begin doen is om vrae te vra en so die waarheid te kry.

  Maar siende dat jy nou jou grade voorgooi en jou as eerlike expert verklaar, sal ek graag van jou vra om eerlik te antwoord op ‘n vragie of twee (Ek hoor graag jou mening en sal graag dit vergelyk met ander regs opinies en uitsprake):

  Is commom law jurisdiksie nog deel van die Suid Afrikaanse regstelsel en kan ‘n natuurlike persoon aanspraak maak daarop?

  Kan ek, as natuurlike persoon, selfs bestaan in ‘n administratiewe hof?

  Ontken jy dat elke persoon in Suid Afrika eintlik twee persoonlikhede het, nl: Natuurlike persoon en ‘n regspersoon wat geskep is by geboorte registrasie?

  Ek sal eerder op Spaces wil kontak maak, sou dit jou pas, want ek het nogal heelwat vrae en dinge wat my pla?

  So terloops, wat dink jy van die volgende:

  Inasmuch as every government is an artificial person, an abstraction, and a creature of the mind only,
  a government can interface only with other artificial persons. The imaginary, having neither actuality nor
  substance, is foreclosed from creating and attaining parody with the tangible. The legal manifestations of
  this are that no government, as well as any law, agency, aspect, court, etc. can concern itself with anything
  other than corporate, artificial persons and the contracts between them. – in reference to US
  case: Penhallow vs. Doanes Administrators – 1795

 7. Ek sal dit vanaand probeer beantwoord.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.