Genocide is happening in RSA

Junie 25, 2011 in Sonder kategorie

June 21 2011 – by Adriana Stuijt – Dr Gregory Stanton of GenocideWatch.org wrote me today that his organisation is upgrading South Africa to Stage 6 of genocide – when death lists are drawn up, propaganda targetting the target-groups distributed, groups are formed, attacks are starting to culminate in a full-out Genocide, and target groups forced into camps or marginal land sites . (Helpende Hand can tell you exactly where those camps are)… Stage 8 is denial of the genocide.

Stanton writes “Julius Malema must be removed as leader of the ANC youth league. He is a violent Marxist-racist. Just like Winnie Mandela. Genocide Watch wll upgrade South Africa to Stage 6 in the next week’.

GENOCIDEWATCH.org founder Dr Gregory Stanton

Legally, this designation by the world’s acknowledged expert-organisation on the process of genocide (genocide is not a singular event, it is a long-drawn out process), also means that Boers can use this status to be legally admitted as ‘political refugees’ from this government-directed genocidal violence targetting them in South Africa. It also means that this fact will also be added to the two charges of genocide lodged by Boer-organisations at the International Criminal Court in The Hague in April and May this year.

Two minority groups in South Africa – the 3-million Boer people and 10-million black-African Refugees – were still listed as being at Stage 5, preparation, by Genocide Watch in its May 2011 list. The Boers have been listed at stage 5 since 2002. Upgrading it to Stage 6 means that both groups now are being targetted actively; that they are being demonised and identified as the ‘enemy-group’; that death-lists are being drawn up against them (such as Malema is doing with his announcement to take over all the farms with violence, that groups are organised and publicity published to organise the attacks and identify the victims on death-lists. Stage 8 is the denial of the genocide and attempts to hide it by the perpetrators.

 

Blikskottel…knows that there is some big trouble coming

12 antwoorde op Genocide is happening in RSA

 1. TS het gesê op Junie 25, 2011

  hi Blikskottel

 2. AnjaMO het gesê op Junie 25, 2011

  Hi
  Jy moenie jou ore uitleen vir gewese ANC aktiviste soos Adriana Stuijt se propaganda stories nie. Volksmoord bepaal dat die slagoffers nie kan vlug nie en vasgekeer word. Jy is vry om die land te verlaat wanneer jy wil. Grondhervormings kom deur wetgewing teen November, maar die ANC jeugliga het net sowat 600 000 lede.

 3. HKGK, ek’s bevrees.

 4. Lisaman het gesê op Junie 26, 2011

  Just check that list – Is my name on it!!

 5. AnjaMO het gesê op Junie 27, 2011

  Wat in Rwanda gebeur het, was ‘n volksmoord. Wat in Suid Afrika gebeur is ‘n mengsel van twee dinge
  1. die oormag van misdaad waaronder almal ly
  2. die aanvalle op wit plaasboere wat grond besit en nie daarvan wil afstand doen nie.
  As jy nie ‘n plaas besit wat die ANC wil he nie, en as jy nie van plan is om wapen op te neem teen die regering om plaasboere te beskerm teen opgeleide moordbendes nie, het jy vir tyd en wyl niks te vrees behalwe punt 1, die alledaagse oormag van misdaad, nie.
  Pasop maar vir Adriana Stuijt en haar span. Hulle is internasionaal nerens te bespeur met hul “goeie werk” nie, hulle werk nie saam of ondersteun enige internasionale organisasie wat by magte is om in te gryp nie. Nee, hulle fokus al hulle propaganda op die Afrikaners. Om vrees in te boesem, om aan te hits. Om die ware motivering vir plaasmoorde te verdoesel deur dit ‘n rassekwessie te maak terwyl dit baie, baie leliker is.

 6. TheSpear het gesê op Junie 28, 2011

  Ek hoop jy is moerse verkeerd want as jy reg is is daar stront.

 7. Blikskottel het gesê op Julie 4, 2011

  My ou, ek ken akkies as ek dit ruik en sien…

 8. Blikskottel het gesê op Julie 4, 2011

  Who knows the truth these days…

 9. Blikskottel het gesê op Julie 4, 2011

  Ek’s ook bevrees, maar bevrees dat baie mense gaan sterf as hulle ons Boere se moere genoeg koer.

 10. Blikskottel het gesê op Julie 4, 2011

  Duidelik besef jy nognie wat in RSA aan’t gebeur is nie….moenie die boodskapper doodmaak nie, dit help niks.

 11. Blikskottel het gesê op Julie 4, 2011

  Hallo Tina…

 12. Blikskottel het gesê op Julie 4, 2011

  Anja–Hoekom moet hulle afstand doen van hul grond? Watse tipe vryheid is dit? Word wakker, daai grond behoort an blankes heel wettiglik en die regering besit meer asgenoeg grond om vir die massas swartes te gee. Hulle wil egter ontwikkelde grond van ons wit boere wegvat en dis niks anders as diefstal en boos nie. Die dag as dit gebeur sal jy ook nog moet op ashope rondosoek vir kos…of die land verlaat, soos jy beweer enige iemand kan doen.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.