by

Die farmers market

Augustus 17, 2012 in Sonder kategorie

Walkerville is ‘n klein gemeenskap net suid van Johannesburg. Vir my is van die lekkerste lekker hoe die mense mekaar almal ken en almal saam kuier. Die farmersmarket is so n kuier plek. Dit is nie ‘n groot mark nie maar het ‘n baie lekker kuier atmosfeer Ons het ook ‘n stalletjie daar en ja ek is dikwels daar. Waarskynlik besig om saam met iemand te kuier . 

As jy van die gasvryheid wil ervaar kom kuier. Drink en eet ‘n ietsie . Miskien besluit jy om deur die gebied te ry en te kyk na ons mooi uitsigte

Gaan kyk gerus na die farmers market website:wfmarket.co.za/wfmweb

Groete

Bierman

8 antwoorde op Die farmers market

 1. Hoe ver suid is “net suid” – ek het altyd gedink dis waar Alberton is.

 2. bierman het gesê op Augustus 17, 2012

  Suid is seker maar relatief As jy by Southgate is en die ou Johannesburg – Vereeniging pad neem(ek dink dit is die R82) omtrent 10km

 3. Ok so dit klink na wes van Alberton.

  Thanks!

 4. Bietjie verder van my af as die Boeremark van Langenhovenpark in Bloemfontein , maar daai klink so lekker dat mens eendag verder tot daar kan toer.

 5. Jy maak mens nuuskierig oor die plek

 6. bierman het gesê op Augustus 20, 2012

  Ek was Saterdag weer daar en het die lekkerste koeksisters daar gekoop My vrou sê in die 25 jaar wat ons getroud is was dit die eerste keer wat ek koeksisters huis toe bring om te eet. Hulle proestukkies was so lekker ek kon nie nee sê nie

 7. Ek het jare terug daar op De Deur gebly. Lekkerste tyd van my lewe. Nou het alles so verander.

 8. Klink nie te ver van ons af nie.Gaan beslis ‘n draai daar maak op ‘n Saterdag.

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.