Boo, bliksems! Figure mos ek’s dood, huh?

Julie 21, 2022 in Uncategorized

Fokkit, hoe laat is dit al? Ek figure ek het seker met amper tien fokken jaaaaar verslaap.  

Vir die van julle wat my nie ken nie, lees die fokken name tag op my hemp. Wat? Jy sien nie die tag nie? Dis omdat jy ook nie die hemp kan sien nie, twat. Dis ‘n blog die, nie jou ma se sitkamer nie. Ek is nie hier om jou ouers se Frisco te drink en stinkvingertjie met jou te speel as jou pa nie kyk nie. Die naam is Bert Combrink. Onthou dit maar, want as jy jouself mooi gedra kan jy dit dalk later vir jou bure ook skree.

Ek verstaan dat julle my nie ken nie. Ek kyk na die wêreld wat ek vir julle gelos het en so mooi gevra het om nie op te fok nie, en ek verstaan julle het nie geluister nie. Fokken Covid en LGBXRTFDWYOP en ek weet nie watse kak nog als nie! Bliksem, maar julle was besig, huh?

En LITNET? Waddefok het hier gebeur? Ek sukkel steeds my gat af net om ietsie te post, my bra’s en tjommies wat bra’s dra.

Lekker deur die kak is wat die plek nou is, n’est ce pas? Leeeeekker kak. Ook maar fokken goed ek is hier. Nodge this frame, my mense. Hier kom baie dinge.

 Vir die van julle oud genoeg om my te onthou het ek net een ding om te sê. Hello, my skapies. It’s good to be back. Ons gaan hom kiellie tot hy in sy broek pis soos ‘n Graad Een’tjie wat te veel juice gesuip het en toe in die kermis se spookhuis gaan rondfok het. Lekker nuwe stories en musings en kakpraat. Raad vir die malles, eensames en raadloses. En, of course, ‘n kakhuis vol offense vir die easily offended fokken snowflakes tussen die ysters.

Alles net hier. Teen ‘n discount.

Ek sit vir julle ‘n ietsie op later. Fok, maar dis lekker om weer uit die basement uit te kom.

Julle moet lekker wees, my skapies. Julle moet lekker wees. En onthou girls, Bert Combrink gaan reguit na jou heupe toe. Maak daarmee wat jy wil.

Vrede vir julle

Bert

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.