by

Theuns Eloff

November 2, 2013 in Uncategorized

Vise Rektor , Potch ( die main man). Teoloog en knap bestuurder. Dopper ? Studente leier/woelwater in sy jeug. Knap organiseerder met die oorgang in 1994. In hierdie tyd is hy bygestaan deur n knap vrou. Wat het van haar geword ?

Wat weet julle van Theuns.  Hoe sien hy die toekoms ?

 

16 antwoorde op Theuns Eloff

 1. @benvanbruggen : Weet ook nie . ondersoekende joernalistiek nie my sterk punt nie . Prof Eloff was altyd maar net iemand wat agter die skerms sy gewig ingegooi het en nie die kalklig wou steel nie . Ook met CODESA het ander maar daai rol vertolk ( FW self en ou Roelfie en die res ) Agter elke man is daar ‘n vrou en ‘n verbaasde skoonma , maar sy wederhelfte is dalk ook maar nie ‘n vloedligverslaafde nie. Prof Theunis is maar net ook soos vele ander talentvolle manlike Afrikaanse mans gemarginaliseer tot goue ranteiertjies in die proses van “vredeversoening” en die bloeddorstige swartbemagtigingsplan . Wat hy van die toekoms dink WIL ons dalk nie weet nie . Hy is miskien meer pessimisties as ou ekke ?

 2. Ons weet van Theuns en ons weet van sy knap vrou en ek dink hy sal ‘n woelwater doodgaan.

 3. tina10 het gesê op November 3, 2013

  Laat weet as jy sy siening opspoor… dink jy hy maak ‘n verskil?

 4. As sy menings enigsins saamstem met die ANC se beleide, dan is ek absoluut teen hom. Indien nie, dan is ek bly.

 5. lora2me het gesê op November 3, 2013

  Hy het hom onlangs uitgelaat oor die taalkwessie as ek reg onthou. Sy vrou se naam was Suzette, nie waar nie?

 6. Soos amper elke Eloff familie ‘n Theuns het, het die van der Walts ‘n Tjaart.

 7. Hy is met Suzette Eloff getroud. Die jonger Eloffs was saam met my op skool. Hy was reeds op universiteit gewees. Sy pa was ook ‘n proffie op die PUK gewees

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.