by

Terug….

Oktober 28, 2017 in Uncategorized

Hallo Julle…..Na die afwesigheid van rwee en ‘n half jaar het ek weer teruggeloop op my spore en kom kyk wat gaan aan in hierdie spasie van die netwerk. Waar ek in 2009 begin blog het as ‘n soort terapie, werkloos en vuisvoos maar darem nie haweloos nie (ek het op my bootjie in Richardsbaai se hawe gebly..) sit ek nou in die Hindu Kush berge in sentraal Afghanistan en stuurt my storietjie via sateliet terug na my land en my mense.

Ek weet nie hoeveel van die ou garde is oor nie en hoeveel nuwe ridders, godinne, trolle, swerwers, wyses en grootbekke het bygekom nie maar ek sien uit om almal te lees en dalk so nou en dan ‘n stuiwer in die armbeurs te gooi.

Vrede

Brekfis sonder Jakaranda

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Vereiste velde word aangedui as *.