by

Om die volgende draai

Februarie 13, 2010 in Sonder kategorie

 

Wat wag vir jou om die volgende draai? As ons dit geweet het sou dit maar ‘n bitter saai wereld gewees het of ons sou net daar gestop het en geweier het om verder te gaan. Hoe dit ook al sy, ‘n insident vanmiddag het my aan die dink gesit. Ek was besig om my fiets in ‘n tweespoor paadjie af te trap in my nuwe habitat toe ek om ‘n draai kom en amper agter in ‘n seekoei se gat vasry (letterlik)! Twee dinge het in my guns getel, ek was windaf en hy was baie besig om te wei. Ek het tyd gehad om hierdie kiekie te neem met my selfoon voor ek in my spore omgedraai het. Die perspektief op die foto laat nie reg geskied aan die situasie nie (of miskien het hy vir my nader gelyk deur my oopgerekte oe).

 

Ek is nou weg van die kus en terug in die bos (nog steeds Zoeloeland). Die geleentheid om gereeld die blogs te besoek gaan homself nie so dikwels voordoen nie maar ek sal nog so elke nou en dan inloer. Daar sal meer hout vir my kampvuur wees. Hoop julle mis ook die seekoei om die volgende draai.  Vrede

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.