Kleurloos

March 8, 2017 in Uncategorized

die vroegdag skenk elke oggend geboorte aan ʼn dooie bestaan waar kleur net ‘n vlietende gedagte is wat vaal vervaag wanneer ek met my kleurlose kar saam met kleurlose mense in kleurlose verkeer drukgang na ‘n kleurlose werk waar kleurlose gedagtegange kleurlose bevele blaf om kleurlose take met kleurlose eentonigheid kleurloos te verrig en waar ek weet dat die kleurlose aanvaarding van ‘n kleurlose lewe my kleurloos in ‘n grou graf sal dompel waar my drome reeds deur kleurlose geleenthede begrawe is en soms strompel ek kleurloos verby ‘n groen en ‘n geel en ‘n blou en ‘n blos rooi en palet van kreatiwiteit en potensiaal en met wellus begeer ek die groen gras aan die ander kant van die draad

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *